Gå til innhold

Bygg meg en PC for et veldig spesifikt spill!


Anbefalte innlegg

Hoi forum. Har i det siste klødd voldsomt i fingrene etter å spille litt World of Warcraft igjen, men har dessverre ikke den kraftigste maskinen å kjøre det på. Har en MacBook Pro som ikke engang kan kjøre spillet på laveste grafiske kvalitet uten hakking.

 

Det jeg ønsker meg er derfor en PC bygd spesifikt for å kjøre WoW, helst med høyeste mulige grafikkinnstillinger. Det alene er formålet. Kommer til å koble den rett opp mot en TV og spille med trådløst tastatur og mus.

 

Håper noen med god erfaring kan gi meg noen tips på hvordan PC jeg kan bygge for dette superspesifikke formålet, som heller ikke koster så mye. WoW er jo ikke akkurat en kraftplugg av et spill, så regner med jeg ikke trenger den dyreste riggen.

 

Alternativt hvis noen ønsker å kvitte seg med en maskin som oppfyller ønskene mine til en rimelig penge, er det bare å ta forbindelse her.

 

EDIT: Har sett på denne maskinen. Tanker rundt det å kjøpe en brukt PC?

Endret av CommanderKeen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Er enig med Primer4. 3000,- er greit. 5000,- er overpris. Personlig ville jeg aldri kjøpt brukt, men det er min egen preferanse.

 

Hear ye, er egentlig helt i din båt, men studentbudsjett og skolegang på BI gjør sitt for at det ikke er den rette tiden å dunke ut tusener for ny rig. Tanker rundt denne da? Virker jo forsåvidt grei.

 

 

Ville heller gått for den andre om du får den for 3-3500 kr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...