Gå til innhold

Finne hybel i oslo nå?


Haatr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ring studentskipnaden kl. 09:00 hver dag. Det dukker plutselig opp noe. Jeg og samboeren min fikk oss bolig på under en uke. Kø-systemet til SiO er lagt opp på en måte som gjør det lett å snike: Du søker en bestemt boligtype i en bestemt bygning og venter til det er ledig der. Så om du vil bo i Pilestredet studenthus eller naboen Pilestredet Park studenthus kan du f.eks. søke på en umøblert 1-manns og vente i et halvt år, mens det er ledig på møblert 1-roms uten at noen gir beskjed om det. Så ring og spør "hva er ledig, kan bo hvor som helst". 

 

Sansynligvis får du tilbud om Sogn først. Da bør du takke ja(selv om det er et lite stykke unna sentrum) fordi studenter som allerede leier studentbolig blir prioritert om de vil bytte senere. :)

 

Ellers er det mye fint på Grønland og Tøyen til en billig penge. Hvis du skal ut på privat leiemarked bør du sjekke opp t-bane/trikkeforbindelsene til Blindern! Du vil ha bane eller trikk som går direkte til Blindern. Husker ikke banen i hodet, men det er trikk nr. 17 og 18 som gjelder. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...