Jump to content

zebrazett

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

3797 profile views
 1. De endrer utdanningsløpet hele tiden. Vet at kullet som var to år før meg hadde det, og innser nå at årets førstinger har det. Vi hadde det ikke ?
 2. Da tok de det vekk for mitt år. Vi gikk gjennom prøven, men hadde ikke noen reell test med krav som måtte øves til. Det er obligatorisk oppmøte på alle timene i basseng.
 3. Det blir målt på mer enn bare fysiske krav. Disse er det også lurt å øve seg i. En øvelse kan for eksempel være å tenke seg om før man legger ut kommentarer på tråden for opptak, og tenker over at det er mennesker som skal søke, og som hører hjemme i politietaten, som kanskje ikke har den samme fysiske bakgrunnen som dere. Selvinnsikt nok til å se at historikk fra og interesse for fysisk trening utgjør en forskjell i hvor rustet man er for å håndtere denne situasjonen er også nyttig. Vær gode kollegaer folkens. Tipsene for hvordan man kan vedlikeholde styrke i denne tiden kunne gjerne kommet tidligere, istedenfor disse kommentarene. For deg som leser dette, som har jobbet hardt for opptak, men fortsatt ikke er 100% sikker på om du vil bestå det fysiske: Du er også velkommen. Du kan også ha en plass i politiet. Ikke minst, du kan fortsatt bli bitt av treningsbasillen og gå ut av skolen som en av de best trente i klassen. Eller du kan bestå såvidt det er, gjøre det du må for fysisk eksamen og aldri like trening, og det er likevel plass til deg i etaten. Det er mange som har meninger om dette, men det er til slutt og sist PHS som setter opptak og eksamen, og det er disse kravene du må forholde deg til. Om du er usikker på hvordan du kan trene nå i coronatider, send meg en PM så kan jeg komme med noen råd.
 4. Det er ingen livredningsprøve i utdanningen lengre. Det er et arbeidskrav som er basert på den, men kravet er oppmøte og deltagelse i timen. Svømmedyktigheten som testes på opptaket er den eneste man blir målt på. Heller tvilsomt at de går bort fra denne. Blir nok bare senere på året. Det er nok dedikerte søkere til at PHS ikke trenger å bekymre seg voldsomt for frafall grunnet sen testing.
 5. Best å sende rekommandert så man har «bevis» for at det var sendt innen rimelig tid, og så ringe rett før fristen og få bekreftet at det er mottatt. Men stort sett går det greit.
 6. Beste tips er å trene lav bom med stang og benk på senteret. Det er tyngre, men det betyr ikke at du ikke får treningseffekt. Du kan også stoppe trekket 10-20 cm fra stanga, siden bommen går et stykke ned fra hvor du holder i den. Sørg for at stangas høyde ift. benken er slik at når du har armene utstrakt er kroppen omtrent vannrett. Får du ikke til å trekke deg herfra enda, så start med beina på bakken og flytt stanga lengre og lengre ned etterhvert som du får til 4-5 repetisjoner per sett. Når stanga er såpass lav at du ikke får til å strekke ut armene, kan du begynne med benk igjen. Lav bom er en rimelig treig øvelse, og lite motiverende å trene. Men det er den beste øvelsen å trene om du skal bli god i lav bom. Alt av rygg er positivt supplement, spesielt horisontale trekkøvelser med medium/bredt grep mot bryst (altså øvelser som er svært lik i utførelse som lav bom). Prioriter denne øvelsen (gjør den først når du er på gymmen, og ofte). Selv om du ikke greier 4 vannrett mot stang kan du likevel greie opptaket, men du må jobbe mot det.
 7. Kommer helt an på hvor høyt jeg ligger den vinteren. I år blir det nok ikke før i mai
 8. Dette går veien!! ?? Bra jobba! Vedder på at du ihvertfall har 4 inne med 65 ☺️
 9. Hun kan da vel selge leiligheten og sitte med overskuddet på sparing frem til begge er komfortable med at hun kjøper seg inn i huset? Regner ikke med at det er snakk om mer enn et år eller to før begge enten er komfortable eller det eventuelt blir brudd. Ser ikke helt problemet om det er skatten etter ett år hun er bekymret for.
×
×
 • Create New...