Gå til innhold

Bærbar pc til IT-studier


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg skal kjøpe meg en bærbar pc til ca 8-9k og trenger hjelp til å finne en god pc. Selve pc-en skal brukes til IT-studie. Kan bruke mer penger vis det er nødvendig. Personlig har jeg sett på et par maskiner og lurte på om de har god tastatur og skjerm. Takker for alle svar på forhånd :)

 

 ASUS X556UQ-DM222T​:

https://www.komplett.no/product/888038/pc-nettbrett/pc-baerbar/alle-pc-er/asus-x556uq-156-fhd-matt#

 

HP Pavilion 15-bc000:

https://www.komplett.no/product/891768/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/hp-pavilion-15-bc000-156-full-hd-matt#

Endret av AkselOM
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig forskjellige maskiner du har funnet. Jeg er Asus fan, men den du har der har ikke IPS skjerm så den ville jeg ungått. 

 

Hp'en er overkill med mindre du må ha en maskin som også skal spilles en del på. List opp hva den skal brukes til, hva som er viktig for deg og budsjett.

 

 

Dette er en bedre Asus som er veldig lik. 

 

https://www.dustinhome.no/product/5010945180/vivobook-f556ub?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146197

Endret av Locrin
Lenke til kommentar

HP'en er absolutt ikke overkill, eneste som muligens ikke trengs er GPU'en. De koster like mye, hvorfor kjøpe noe dårligere og betale like mye? 4 kjerner vil jeg anbefale da jeg regner med at du vil ha en del programmer oppe samtidig. Den har også 2 HDD plasser som er ønskelig, slipper en ekstern sak.

 

Tastatur og skjerm kan jeg ikke svare på. Tastatur på laptoper er ikke bra uansett synes jeg, men det er ikke noe problem å venne seg til heller. Jeg ville dog ha vurdert større skjerm, blir mye tekstjobbing regner jeg med og det er veldig deilig å ha stor plass, du får også mindre belastning på øynene siden tekst vil være større.

Endret av SlikGårNoDagan
Lenke til kommentar

Personlig skal jeg bruke pc-en til å programmere og ikke til gaming. Trenger derfor ikke en pc med high end specs. De eneste kravene jeg har er ssd, lav vekt, ok batteritid, bra tastatur og skjerm. Har sett på Asus pc-en fra dustinhome som Locrin har linket til og det ser ut som den passer fint for meg :) Tenker som sagt å bruke maks 8-9k på pc. Men kan bruke litt mer vis det er nødvendig.

Endret av AkselOM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...