Gå til innhold

darkness| skal bli bøs


Anbefalte innlegg

Ok, litt tullete tittel, men her er i hvert fall treningsloggen min.

 

Etter ca 9 mnd i horisontalen og påfølgende 5 mnd med manglende muskulatur har jeg nå endelig kommet i gang med treningen igjen. Det merkes at kroppen ikke har vært i bruk på veldig lenge. Musklene har ikke bare gått i hi, de er totalt fraværende.

 

Etter et par runder med sviming uten mål og mening på styrkerommet har jeg nå begynt på SL 5×5 for å gi kroppen en kickstart.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Økt nr 3:

 

Oppvarming: Ca 8 min lett roing på romaskin.

 

Markløft: 22,5kg (5x5)

Knebøy: 20kg (5×5)

Overhead press: 20 kg (4x1) 10kg (5×4)

 

Merker at teknikken ikke var bra nok da jeg økte på bøyen forrige økt. Valgte derfor å gå tilbake til kun stangen og terpe på teknikken. Sliter med oppspennet. merker at armene flagrer litt ut av posisjon de siste repitisjonene. Hovedproblemet er dog manglende kjernemuskulatur. Tydeligvis er det det som skjer med kroppen når man ligger strak ut i 9 mnd, blir diger som en hvalross og magemusklene deler seg..

 

Første økt med overheadpress mtp. antall reps. Kjente at jeg burde starte forsiktig så jeg ikke skadet meg eller noen i nærheten :p Fant derfor en lettere stang med vekter ferdig montert. Sliter litt med venstre skulder. Håper ikke jeg har forverret noe med OP i dag og benk for to dager siden..

Lenke til kommentar

Gratulerer med unge.

 

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

Lenke til kommentar

 

Tydeligvis er det det som skjer med kroppen når man ligger strak ut i 9 mnd, blir diger som en hvalross og magemusklene deler seg..

ÆÆhh! Hvordan fikk du til det der da?? :omg:

Ble smelt på tjukken :p Bekkenlåsning m.m. gjorde at jeg ikke klarte å verken sitte eller gå noe særlig, så jeg lå for det meste rett ut.
Lenke til kommentar

Økt nr 4:

Oppvarming på romaskin. Ca 8 min i rolig tempo.

 

Knebøy: 22,5kg 5x5

Barbell row: Tja. Forsøk på 32,5kg 5x5.

Benkpress: 22,5kg 5x5

 

Denne økten var utrolig vanskelig å komme seg igjennom. Ikke fordi jeg var slapp eller sliten, men fordi jeg føler meg så utrolig teit der jeg står med de bittesmå vektskivene når det står en annen superfit dame med glutes fra helvete og masse skiver på stangen og tar knebøy. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa til meg selv at dette er tullete, det er ikke en konkurranse, konsentrer deg om deg selv.. Jeg gjennomførte i hvert fall.

 

Barbell row'en sliter jeg litt med. Jeg er ikke sterk nok til å løfte 40kg, og det er ikke noe å bygge opp stangen med så utgangsposisjonen blir riktig. Sliter også med at jeg jukser meg oppover i vinkel på ryggen for hver rep. Drar for mye med armene og for lite kontakt med lats.

 

Kjenner forsåvidt at benkpressteknikken ikke er helt på topp. Vektmessig gikk det fint, men løftebanen var ikke akkurat perfekt. Oppspennet føler jeg er en vits med så lette vekter. Tror jeg har greit med rom for å øke her uten å stagnere med en gang.

 

Dreit meg ut på barbell rowen. Tenkte feil og la på like mye som for markløft. Kjenner at ryggen ikke ble så happy over det nå.

Endret av darkness|
Lenke til kommentar

Økt nr 5:

Oppvarming: 5 min lett roing

 

Markløft: 40kg x 1, 42,5kg x1, 45kg 5x5

Overheadpress: 20kg 5x5

Knebøy: 20kg x 1, 22,5kg x 1, 25kg x 3, 22,5kg x 2, 22,5kg 4x5

 

Prøvde å øke til 25kg på knebøyen, men kjente at det ble for tungt. Jeg har ikke fått hvilt nok til at kroppen var restituert skikkelig. Driver og lager platting foran huset og har losset og bært materialer til den store gullmedaljen i går og i dag. Nytt av i dag er at jeg har klart å bli støl i venstre biceps. Haha! ?

Lenke til kommentar

Økt nr 6:

Oppvarming: 8 min lett roing på romaskin

 

Knebøy:

22,5kg x 5

25kg 4x5

 

Roing med stang:

22,5kg x 5

25kg x 5

27,5kg x 5

30kg x 5

35kg 5 x 5

 

Benkpress:

25kg 5 x 3

 

Ble for tungt på benkpressen pga jeg testet for mye på roingen antar jeg. Var så usikker på hvor langt jeg var kommet på roingen.

Endret av darkness|
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Lenge siden siste oppdatering, gitt.

 

Knebøy 42,5kg  5x5

Markløft: 60kg  1x5

Overheadpress: 20kg 5x5 (ingen kipping)

Benk.. tja.. lite benkpress :p

Stående roing med stang: 32,5kg 5x5

 

Ser at jeg har stagnert eller til og med gått tilbake på en del av øvelsene, men det er nok mye pga fokus på riktig teknikk fremfor flest mulig tunge løft.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...