Redaksjonen. Skrevet 15. juni 2016 Skrevet 15. juni 2016 Ølbrygging er ikke lenger manuelt arbeid. Med dagens fokus på automatisering og digitalisering skapes høykvalitetsøl på en ressurseffektiv og lønnsom måte. Resultatet er at forbrukerne sitter igjen med et større utvalg av spennende ølsmaker.BRANDSTORY: Fremtidens ølbrygging er digital
nebrewfoz Skrevet 15. juni 2016 Skrevet 15. juni 2016 Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker. Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt.
007CD Skrevet 19. juni 2016 Skrevet 19. juni 2016 Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker. Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt. Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på. Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl.
cliffme Skrevet 19. juni 2016 Skrevet 19. juni 2016 Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker. Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt. Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på. Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl. Det er vel gjæringen som tar mest tid
007CD Skrevet 19. juni 2016 Skrevet 19. juni 2016 Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker. Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt. Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på. Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl. Det er vel gjæringen som tar mest tid Det stemmer at det tar mest tid, men det er også den som er MINST arbeid og lite du kan gjøre med også, det tar den tiden det tar. Men når du selv må jobbe i bryggeriet så er det tappingen som spiser mest av tiden din.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå