Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kollidert, er bilen lovlig å kjøre med?


Anbefalte innlegg

Var involvert i en liten kollisjon for en ukes tid siden, der høyre frontlykt ble knust. Pæra fungerer fremdeles, det er bare frontdekselet, som vel er i plast, som er knust. Ellers er det bulkskader på fanger og forskjerm, ingen strukturell eller teknisk skade på bilen (har fått dette bekreftet på verksted).

 

Lurer på om dette er lovlig å kjøre med, og hva jeg evt. må gjøre for å få det lovlig. Kan jeg teipe over lykta, eller forsøke å fjerne det som gjenstår av det knuste frontdekselet? Hva risikerer jeg om jeg blir stoppa?

 

Timingen var jævlig dårlig i og med at jeg trenger bilen de nærmeste par ukene for å kjøre flyttelass noen hundre kilometer. Dermed en viss sjans for å støte på UP, og jeg kan ikke risikere å bli ilagt kjøreforbud med et halvt flyttelass på slep et tilfeldig sted på veien ... har selvfølgelig ikke leiebil i forsikringen heller ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

På nbf mangler 70% av annonser pris. Jeg ringte til en for å få pris og de ble ufin når jeg sa ikke slo til

Tviler på at alle er slik, det vil ihvertfall variere fra sjappe til sjappe. Jeg gjor det samme og ble bare møtt med en hyggelig "ha en fin dag".

 

 

Jeg har utelukkende god erfaring med høggerene på nbf og har spart mye penger på den siden :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3RYwwc

Jeg skjønner ikke, har du en Audi fra 2009 med knust lykt som du aldri har tenkt til å bytte? 6000 kr for ny lykt er jo ikke så verst, ring meg når du får verkstedsregninger for over 20 lapper du kompis...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...