Gå til innhold

Powercolor 9800 pro kvalitet?


BzWarm

Anbefalte innlegg

Har fundert litt på dette kortet en stund, men hører generelt mye negativt om det. Bla: Dårlig vifte som går etter noen dager, artifacts uten å overklokke. Jeg vil også beholde garantien, så å bytte ut vifta vil ikke bli en valgmulighet for meg... (pluss at jeg ikke er typen som roter så alt for mye inne i kassa om jeg ikke må) Ellers ligger jo Hercules Radeon 9800 (NP) og Sapphire Radeon 9800 (NP) ganske nært i pris, men når man først er så nær et pro kort :grine: .... Hva mener dere om dette? :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samme her angående vifta, men kortet har ellers en super kvalitet, og gode overklokkingsegenskaper. Artifacts henger parallellt sammen med vifta, som da har vært et problem. Hvis du setter inn kortet, innstalerer catalyst 3.9, lar det være uklokket, og slipper å måtte sende til retur pga. vifta, har du et ypperlig skjermkort til en god pris!

 

Mye folk som har vært uheldig med den vifta her ser det ut som. Kanskje PowerColor har kjøpt inn vifter fra Nille, og derfor kan sette ned prisen såppass.

 

Men ærlig talt, bortsett fra vifta, kan jeg absolutt anbefale kortet!

Lenke til kommentar
Takker for alle svar! :woot: Blir nok å gå for et Hercules 9800 NP. Jeg er sikkert litt overnervøs... men jeg vil gjerne ha et kort som det er minst mulig problemer med rett fra boksen. Hercules har jo et godt rykte sånn sett.

Kan jo alltids prøve å OC til et pro når det skulle bli nødvendig (men når 9800 NP blir for tregt er det vel uansett på tide å bytte til noe annet) :yes:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...