Gå til innhold

Tirsdag starter verdens lengste flyrute


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har noen direkteturer mellom London og Santiago. Mener turen tok et sted mellom16 og 17 timer.. London Buenos Aires var mellom 15 og 16 timer. Men er mer imponert over en busstur jeg hadde tur/retur fra Buenos Aires opp til San Luis Potosi i Mexico. Har også reist tur/retur Buenos Aires Fortaleza med buss, men da gikk jeg av i Sao Paulo på sørover igjen for å besøke samtlige delstater i Brasil med en billig 60-dagers billett..

Lenke til kommentar

Nå har netopp Norwegian Airshuttle mottat sitt første Boeing 787 - 900. Den kan fly lengere enn noen av disse rutene. Men fy flate, man kan jo bli full og edru 3 ganger på en slik tur. Alle flyturer over 30 minutter er en tortur.

 

Har ikke problemer med lange flyturer, men man må ta noen  psykiske grep slik at man ikke venter på at 18 timer skal gå fort. Sammen med litt lesestoff sover jeg en time eller to mellom hvert måltid og nyter aldri alkohol før jeg er vel fremme og alt er under kontroll. Mange land krever detaljerte kontrollskjema for immigration, som det er viktig å fylle ut litt omstendelig og pent, da slipper man eventuelle kontroller. Dersom man har slurvet med dette skjemaet og du senere skal søke om opphold i landet kan det by på en utfordring pga at du har glemt hva du skrev første gangen...

Endret av Sivert Sæterbø
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men de som sitter der har det desto mer travelt.

 

Ikke nødvendigvis. Kan godt være du reiser en dag i forveien, og du trenger ikke å ha en jobb der du må gjøre noe jobb på flyet. Tidssoner og hvilken retning du reiser har og mye å si. Om du reiser "frem" eller "tilbake" i tid, og når du starter i Norge. du kan jo fly til et sted i en evighet, komme dit og det er morgen. Da begynner arbeidsdagen din, altså etter en 14 timers flytur. Bare 8 timer med jobb før du kan sove igjen. Da kan det lett bli 24 timer uten søvn, hvis en ikke sover på flyet.

 

Buisness class kan jo og ellers bestilles av alle. Det koster bare mer penger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...