Gå til innhold

Denne skal hindre råkjøring forbi skole


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva hindrer den der i å lage sprekk i felgene til en ambulanse i utrykning?

 

http://www.edeva.se/filer/Atgardskataloger/90%20012%20%C3%85tg%C3%A4rdskatalog%20Actibump%20Engelska%20rev%201.pdf

 

"There are different solutions available for allowing emergency vehicles to pass the Actibump on a level road. For example, by using transponders."

 

"Actibump can be expanded with variable speed limits, automatic traffic control (ATC), transponder systems for emergency vehicles, and real-time background data capture for statistical analysis of traffic."

 

http://www.iron.io/how-edeva-uses-mongodb-and-ironio-to/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Perfekt for motorsykler...

Så om en motorsyklist råkjører forbi en skole og får seg en støkk på grunn av en ørliten 4 cm hump så skal vi føle sympati med stakkaren som nesten ble skremt?

Kanskje han mener at motorsykler bare kan kjøre på siden?

 

I samme åndedrag; Hvorfor er ikke denne fallemmen helt ut til sidene? Litt vanskelig å se ut fra bildet, men bredden minner nesten om disse "fellene" som bare skal slippe større kjøretøyer (les: busser) forbi. Skal ikke fartsbegrensningen gjelde for busser?

Lenke til kommentar

Så om en motorsyklist råkjører forbi en skole og får seg en støkk på grunn av en ørliten 4 cm hump så skal vi føle sympati med stakkaren som nesten ble skremt?

 

Det største problemet jeg ser for meg for relatert til MC er at vått stål er veldig glatt å kjøre på. Kombinert med en kant og dårlig kjøreteknikk kan jeg se for meg uheldige situasjoner, selv om de fleste ville taklet det helt fint. Jeg ville uansett unngått helt å bremse i det jeg kjører over en slik med MC, ellers er man raskt i bakken. Det samme gjelder ferister, kummelokk og tildels fotgjengerstriper som kan bli rimelig glatte. Heldigvis er ABS på full vei inn på nye MC.

 

Et bedre alternativ er som med de fleste andre fartshumper, sporsluser og annet skrot i veibanen; bare svinge utenom :-)

Lenke til kommentar

Dette er den mest ubrukelige innovasjonen jeg har sett på lenge! Hvorfor bruke masse penger på et energikrevende system når man kan sette opp markerte fartsdumper som presser farten ned og som er mye billigere og ikke minst mye tryggere for bilister, syklister, motorsyklister og fotgjengere. Er vel bedre å sette opp flere tydelig dumper som vil koste en brøkdel enn en felle som ødelegger biler og som i større grad kan skade folk. viktig å tenke på barnas sikkerhet men setter ikke opp feller av den grunn. Helt feil fokus!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...