Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæresten min sender og mottar nakenbilder fra en annen mann


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, typisk kommentar fra de som syns utroskap er greit.

Det har jeg aldri sagt, men jeg mener heller ikke at å få privatlivet sitt invadert er greit. For mitt vedkommende tror jeg jeg hadde taklet dårligere en slik fullstendig mangel på tillit enn et par nakenbilder til og fra en kødd.

 

Han hadde jaggu all rett til å snoke i tingene hennes i dette tilfellet, han fant jo nakenbilder, med andre ord hadde hun noe å skjule!

Hva om hun ikke hadde hatt nakenbilder? Hadde det da plutselig ikke vært greit å snoke?

Exactly!

 

Nå vet jeg ikke foranledningen for denne mistanken, men det er tydelig at tilliten disse to har til hverandre er skral. Jeg tror egentlig ikke det at TS valgte å snoke har så mye å si når alt kommer til alt, for uavhengig av hva han fant eller kunne ha funnet eller ikke funnet har han allerede vist for seg selv at han ikke stoler på kjæresten. Da har det fort ikke så mye å si om mistanken er begrunnet eller ikke. Det er rett og slett ikke en måte å leve på i et parforhold, spør du meg ihvertfall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hmmm, jeg syns heller ikke noe om at man skal ha tilgang til meldinger, og det skal være mulig til privat liv osv. Men jeg har nå bestemt meg at hun skal gjerne få sjekke alt av meldinger og facebooker osv om hun bare spør. Jeg er egentlig litt lei av den "privat liv" debatten. Syns det er blitt så teit, jeg har bedre ting å tenke på enn å være redd for at folk vet at jeg leser dagbladet, og sender rare videoer til hu ene veninna mi og skaper irriterende diskusjoner med folk.

Uansett, Jeg vet om flere som har akseptert både 3-6 utroskaper. Så hva du syns er greit må du bare føle på. Jeg hadde kanskje latt kjæresten ha sex med andre. Spesielt om det hadde vært en annen jente og jeg kunne vært med :D Men da må det diskuteres litt først altså. Jeg er ikke så interessert i sex stuff, at jeg er villig til å riske forholdet. Det kommer først! :p

Lenke til kommentar

Blir for dumt at det er så mange som sier at du skal dumpe henne, jeg sier ikke at jeg ikke hadde forstått om du hadde gjort det men det er ikke så lett i et forhold der man har det fint sammen, jeg synes absolutt ikke du har gjort noe galt, klart man kan jo ha private samtaler med folk i et forhold men jeg hadde ikke brydd meg om kjæresten min hadde lest meldingene mine fordi vi ikke har hemmeligheter, du må IKKE føle du har gjort noe galt, men hun må forstå at du blir såret over dette og jeg hadde ikke hatt så lett for å tilgi henne om ikke hun brøt kontakten med denne mannen, å sette et ultimatum tror ikke jeg er veien å gå fordi da blir det du som bestemmer over henne, men heller kanskje si at du blir redd, sjalu og såret over at hun forsatt holder kontakten med han når du har sett måten de snakker sammen og at du føler deg truet av han. Kanskje liker hun tanken på en annen mann som hun egentlig ikke får "lov" å snakke med men å komme over dette er ikke lett og du må vite at du kan stole på henne fremover for at dette skal fikse seg tror jeg. 

Men du må følge magefølelsen din, ikke la noen her påvirke deg til å gjøre noe du ikke vil fordi du tror at det er det som er en "normal" reaksjon på dette, det finnes ingen fasit. 

Lenke til kommentar

Hun respekterer deg ikke, og hun lyver for deg. Det betyr at det er umulig å stole på henne, og det er ingen grunn til å tro at det vil endre seg.

 

Du har bare sett de positive sidene, og det kan være vanskelig å gi slipp på henne. Men det du nå har oppdaget ER også en del av henne. Uheldigvis ser det ut som hun er ei "bruk og kast"-dame.

 

Så kast.



Anonymous poster hash: afd91...03d
Lenke til kommentar

Du snoker gjennom meldingene til dama di, så det er tydelig at forholdet har et tillitsproblem i utgangspunktet. Hadde hun gitt deg noen grunn til å mistenke noe? Føler du at hun er fraværende og utilgjengelig for deg? Eller har dere det veldig bra sammen?

 

Hvis førstnevnte: hvorfor ikke ta dette opp med henne direkte, som voksne folk, i stedet for å snoke i meldingene hennes?

 

Hvis sistnevnte: hva spiller så denne meldingsutvekslingen for noen rolle egentlig? Med mindre det påvirker forholdet deres negativt, med hvilken rett vil du kontrollere hennes oppførsel på denne måten?

 

Sjalusi har rot i egen usikkerhet, og løsningen på sjalusi er å jobbe med seg selv, ikke kontrollere oppførselen til andre mennesker.



Anonymous poster hash: 6b724...f33
Lenke til kommentar

Dama inntar en offerrolle isteden for å bli defensiv. Hun er "skuffet over seg selv", og det er veldig synd på hende. Mannen biter umiddelbart på kroken, og vil beskytte henne. Han mister all respekt for vennen hennes - som åpenbart er den store stygge skurken her, og sier at han håper hun ikke vil ha så mye kontakt med denne venne i fremtiden.

 

Er dette virkelig sant? Er det mulig?

 

Så trist og ynkelig...



Anonymous poster hash: afd91...03d
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nå er jeg litt frustrert og rådløs. Er noen og førti, og har vært kjæreste med ei vakker dame rundt et år. Har det bra på alle områder; gjør mye sammen, tenker likt og har svært god sex. Ho hadde for noen år siden en date med en annen mann, uten at det førte til annet enn en middag. Etter dette har de holdt kontakten,svært god kontakt uten å treffes igjen. Chatting, sms og mobil snakk stort sett daglig. Han er som ei god venninne, sier hun. I vinter ble jeg litt vel nysgjerrig på hva som skjer i chattinga deres, og leste noen uker bakover i tid. Følte meg som en idiot som gjorde dette. Kom da over nakenbilder som de handre utvekslet. Hans emigrerte penis, som hun skrøt av i chattet, og fortalte hva hun kunne tenkt seg å gjøre med den. Og hennes mus sendt til han, med påfølgende kommentarer. Etter ei tid klarte jeg ikke å holde på hemmeligheten, og konfronterte henne med dette. Jeg var redd dette var slutten, men ho var ikke sint i det hele tatt for hva jeg hadde gjort. Men ho var skuffet over seg selv. Jeg har mistet all respekt for denne vennen hennes, som vet at ho er i et trygt og godt forhold, og likevel sender henne kukbilder. Hvor går grensen spør jeg henne, og har bedt henne om å ta dette opp med han. Hva som er utvekslet tidligere har jeg ingen info om. Har også sagt klart ifra om at jeg etter dette håper på mindre kontakt dem imellom. Hva gjør jeg nå? Er vel andre med erfaring fra liknende som kan komme med råd. Har ikke på noen måte lyst til å bryte ut av forholdet, da vi ellers har det svært så bra.

Hadde aldri akseptert det. :) 

Lenke til kommentar
  • 7 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...