Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] 128GB SSD har bare 49,7GB tilgjengelig


Anbefalte innlegg

Jeg har 2 Esprimo P420 E85+ med i5-4440 og 128 GD SSD. På den ene så har jeg 106 GB tilgjengelig. Det er normalt. Er vel noe brukt på en backup-partisjon. På den andre derimot har jeg 49,7 GB tilgjengelig? Ikke lagt merke til det før nå så usikker på om det har vært slik hele tiden eller om det har skjedd nå nylig. Det eneste "store" som har skjedd nå nylig er at begge maskinene har byttet nettverk/server. 

 

Vil det fikses ved å gjenopprette til fabrikkinnstilling? Da blir det litt jobb med å sette opp maskinen igjen. Er en jobb pc med endel programmer som er viktig. Ikke umulig, men litt tungvint.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er dette total størrelse på partisjon? Hvis du tar en titt inne på Control Panel - Administrative Tools - Computer Management -> Disk Management kan du antakelig se en oversikt over diskene på maskinen og evt plass.

 

Hvis partisjonen er stor, men mye plass er brukt kan jeg anbefale å sjekke med http://www.uderzo.it/main_products/space_sniffer/ eller http://windirstat.info/download.html hva som egentlig bruker plassen.

Endret av Zlatzman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...