Gå til innhold

Rask og stilig Mini-pc til spilling i stua


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har tenkt å kjøpe meg en mini-pc til å ha i stuen. Den skal brukes primært til spilling, netflix, nett (der jeg er en bruker av typen som for øyeblikket har rundt 20 faner oppe i to nettlesere, i tillegg til et titalls ikke veldig store pdf-filer) og muligens kunne flyttes for å være en glimrende skrivemaskin med to skjermer når det er større ting som skal gjøres.

 

Budsjett ser jeg for meg rundt 10-14.000.

 

Jeg ønsker meg en pc som kan kjøre nyere spill (f.eks the Witcher) på high/ultra, men ikke behov for 4k.

 

Samtidig er det ønskelig at den skal se bra ut i stua. Størrelse/form ikke mye større enn en Playstation 4 hadde vært fint, men det er også plass til en litt større, diskret boks som ellers er et godt kjøp.

 

I tillegg er det fint om den er temmelig stille, men ikke krise om det er litt støy ved høy belastning. Hovedkort med Wi-Fi og Blueooth er også praktisk. Jeg ser endelig for meg en mindre SSD + en større HDD.

 

Selv om det er utgangspunktet, er det ikke farlig å gå ned på noen av disse ønskene dersom andre ting virker bra. F.eks syns jeg denne har perfekt størrelse, så det er da ikke så farlig å gå ned litt på spillytelse: http://www.tek.no/artikler/test-zotac-zbox-magnus-en970/217825/2

 

Trenger ikke skjerm, mus/tastatatur.

 

Vil helst ikke bygge selv, men tar gjerne imot tips på bra konfigurasjoner som diverse nettbutikker kan levere. F.eks har jeg sett på https://www.pcspecialist.co.uk/som virker som de kan levere ganske bra pris, men er usikker på om det er mye å tjene sammenlignet med i Norge, spesielt gitt forskjeller og komplikasjoner hvis feil oppstår.

 

Jeg har også sett på diverse ferdigleverte varianter, som Alienware X51, men den fremstår litt overpriset, og jeg er den typen kjøper som ikke syns det er veldig kult med alien-hode på boksene i stuen. 

 

Håper på litt god hjelp med vanskelige valg :)

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...