Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bytte seter i bil?


Mafalda

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har mulighet til å bytte inn bilen hos forhandler kostnadsfritt siden jeg nylig har kjøpt den, men eneste bil som er aktuell vil koste meg ca 20 000 mer. Der er setene garantert gode. Bilen jeg har kjøpt er jo relativt "ny", vil det ikke senke verdien endel hvis jeg bytter seter inn i noe som ikke er originalt? Jeg har liksom ikke plass til å ha ekstra seter liggende og slenge heller :)

Lenke til kommentar

Jeg tror du vil slite med med airbag-systemet. Ikke bare om det er airbag i setet, men det er uavhengig av dette også vekt-sensorer og eventuelt også posisjons-sensorer som airbag-systemet bruker til å kalkulere avfyring. Alt som har med airbag å gjøre blir nøye overvåket, og feillampen tennes hvis ikke alt er som det skal. (Som er mangel på PKK/EU-kontroll). I tillegg er det jo varmeseter og temperatur-sensorer, som skal være riktig om det skal virke feilfritt.

 

Så å slenge inn noe fra hogger'n er ikke lenger så enkelt som det var. Å gå fra comfort til sport eller omvendt burde vel sikkert være mulig, men selv da kan det hende du støter på utfordringer med ting som elektrisk korsryggstøtte, eller kompatibilitetsproblemer med airbag-system.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...