Gå til innhold

Norske riksmedier legger ned sine spillsatsinger


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes Level UP har vært ok å se på. Jeg er ikke så fan av VG og dette har vært blant de tingene jeg liker. Sensasjonsnyheter og død og elendighet syns jeg folk bør skjerme seg fra. Og VGTV har masse reklame i forkant av videoene som gjør at man ikke gidder å se videon. Jeg tror de bør revurdere reklamemodellen sin. Når man forsøker å maksimere dette slår det tilbake i form av færre seere. En reklame i forkant av en video bør maks vare i 10 sekunder... ikke 30 sekunder. Man kan gjerne bruke reklameplakater (sendingen presenteres av... med max 2-3 stykker). Man kan godt ha en 5-10 sekunders reklame i midten, men et program bør helst sendes i helformat uten forstyrrelser.

 

Trist med Level UP...

 

At VGTV har 30 sekunders reklamer er som regel hovedgrunnen til at jeg avbryter og heller surfer videre.

Lenke til kommentar

Angry Joe har jeg sett en del av. Innimellom er han veldig profesjonell, men ofte faller han inn i den kategorien jeg skisserte. I Battlefront-anmeldelsen synes jeg han blåser ting veldig opp for å være morsom. For eksempel spawn-problematikk (som ikke er så gale som det var i beta), at pistolen er OP (den har dårlig "accuracy", men det overser AJ for å kunne klage. Det er interessant at han selv aldri har prøvd den. Jeg så en stream rett før anmeldelsen kom ut, og da var han level 10 eller 11.

 

Matthewmatosis og GGGManLives har jeg sett en del, og disse er nok favorittene mine. Veldig profesjonelle folk. De er imidlertid langt fra populære sammenlignet med andre, noe som kanskje illustrerer poenget mitt. 

 

Nå beveger vi oss kanskje litt på siden av denne tråden, men ok.

 

Det var en grunn til at AJ var til slutt, men jeg tok han med siden han ikke er redd for å fortelle utviklere når de har laget et uferdig produkt. Han er ikke kjøpt og betalt, i alle fall.

 

Er forsåvidt enig i at det er off-topic, men ville bare dele som noen alternativer til tradisjonell spillpresse for de uinnvidde.

 

Jeg synes Level UP har vært ok å se på. Jeg er ikke så fan av VG og dette har vært blant de tingene jeg liker. (...)

 

Jeg kikket på VG nett her en dag da en kollega hadde den oppe. Den øverst saken på nettsiden handlet om at Kim Kardashian hadde pult på seg enda en unge. Det illustrerte godt hvorfor jeg sluttet å lese VG for lenge siden.

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...