Gå til innhold

Lage et infoskjerm system


Anbefalte innlegg

Hei hå!

 

Bedriften jeg jobber i er på utkikk etter en slags infoskjerm, et system som inneholder nyheter osv... på en skjerm i "lobbyen". Prøver i første omgang å få dette til selv, og trenger dermed et slags panel/CMS, som kunne hjulpet meg her. Jeg tenker på et panel som er "Hosta" på en webhost, med selve panelet linka til f.eks http://mittpanel.com/bruker/panel1, som man også kan designe på via CMSet. Moduler egentlig tenker jeg.

 

Ganske usannsynlig at en slik fiks allerede finnes på nettet (?), men da lurer jeg på om noen hadde noen tanker på hvordan jeg kunne starte en koding av dette? Jeg har erfaring innen PHP/HTML/CSS, men det var en god stund siden sist, slik at jeg rett og slett har mista mye av kunnskapen. Det kommer vell tilbake litt etter litt, men vet ikke hvor jeg skal starte. Dermed leter jeg etter en ferdig fiks på dette nå, hvis noen vet om det :)

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, mange ferdige cms der ute som gjør det du beskriver. WOrdpress/Joomla for å nevne to veldig populære. Begge med mye utvidbarhet. Ellers er det jo et veldig fint prosjekt å gjøre selv om du ikke har dårlig tid og vil friske opp litt. Om dere er interessert kan jeg lage fiks ferdig skreddersydd etter bedriftens behov. Uansett hva du måtte velge er det bare å spørre om råd og hjelp.

 

Jeg ville startet med å velge rammeverk for frontend/backend. Typiske rammeverk som brukes er CodeIgniter/Bootstrap

 

Begge er godt dokumentert med mye eksempelkode.

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar

Hei, mange ferdige cms der ute som gjør det du beskriver. WOrdpress/Joomla for å nevne to veldig populære. Begge med mye utvidbarhet. Ellers er det jo et veldig fint prosjekt å gjøre selv om du ikke har dårlig tid og vil friske opp litt. Om dere er i teressert kan jeg lage fiks ferdig skreddersydd etter bedriftens behov. Uansett hva du måtte velge er det bare å spørre om råd og hjelp.

 

Hei og takk for raskt svar! :)

 

Hvor mye tar du for å lage en skreddersydd løsning? :)

Lenke til kommentar

Hmm, ja tenker på prismessig, så er det billigere å drifte dette selv, derfor ønsker vi å få til dette på egenhånd. Prøver å installre Xibo nå, så får jeg se hvordan det går, og eventuelt finne en annen CMS, eller diske opp noe selv. Med tanke på det rockPaperScissors() sier, så vil jeg helst finne noe selv. 

 

Skal sjekke opp i denne løsningen og komme tilbake til en eventuelt plan, Dan-levi :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...