Gå til innhold

Ny stasjonær PC til rundt kr 10 000.


Anbefalte innlegg

Etter å ha snokt en del på dette forumet, har jeg etterhvert bestemt meg for å kjøpe meg en stasjonær PC, og da en jeg skal bygge selv. Har veldig lite erfaring når det gjelder bygging av PC, men kommer til å bruke youtube som guide.

Hovedbruksområde blir til spilling (Ark, DayZ, Fallout ++) og noe bilderedigering. Planen er at denne investeringen skal vare langt frem i tid, men at det også skal være mulig å oppgradere underveis. Fortrinnsvis intel-basert. Ønsker at det skal være wifi på den, og den bør helst være ganske stillegående.

Kabinettet bør ikke være veldig svært, da jeg har litt liten plass i hylla den skal stå i. Det aller beste er å kjøpe alt samlet på samme plass, sånn som for eksempel denne builden her: https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/dataideler/intel/gigabyte-ga-z97i546902500128gb500w/210686.11102/

Er det noe som kunne passet mine behov?

Overklokking har jeg ingen som helst erfaring med. Ser at veldig mange anbefaler dette for å få mest ut av ytelsen, men jeg føler det virker risikabelt ift den dyre prisen på komponentene det gjelder.




Jeg har mus og skjerm fra før (Troor dette er skjermen: https://www.komplett.no/product/812620/datautstyr/skjermer/skjermer/benq-215-led-gl2250hm)
 

 

 

Fyr løs med forslag/ spørsmål!


 

Endret av dm12341
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pakken du linker til er fin, men strømforsyningen er ikke på lager og SSD'en er i minste laget. Jeg ville heller ha valgt følgende, selv om strømforsyningen er svakere:

 

attachicon.gifCapture.PNG

Hvilke strømforsyning ville du valgt om budsjettet ble utvidet med noen hundrelapper?

Er dette et kompatibelt build, som er lett å oppgradere senere?

 

Er det best om OS og spill blir installert på SSD forresten?

 

Edit: Burde jeg ventet til black friday før jeg gikk til innkjøp?

Edit: Hva tror folk om demo-pcer? Synes denne så veldig lovende ut, selv om den overskyter budsjettet noe. https://www.komplett.no/product/854398/komplett-pc/ferdigbygget/demobrukt-pc/komplett-gamer-demo#

 

Edit: Bytter ut SSDen i en slik: https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/harddisk/ssdsata2a5/samsung-850evoseries250gb/212538.11115/

 

 

 

Endret av dm12341
Lenke til kommentar

Jeg har kikket endel på ferdigoppsettene til Komplett, i tillegg til demoPC-ene. Her virker det som om det kan være noen kupp. Noen som har erfaring med å kjøpe dette? Garantien som følger med et ferdig oppsett frister kanskje mer enn garantien enn når en kjøper i deler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...