Gå til innhold

Portabelt til brillebruker (NC1/QC25?)


Radar

Anbefalte innlegg

Heisann! 
Funderer på å skaffe noen portable hodetelefoner med aktiv støydemping. Til bruk på buss, fly og ellers hvor musikk spilles fra telefon. Høres forsåvidt unektelig deilig ut å ha aktiv støydemping på fly også (har aldri testet selv). Foreløpig er det disse det står mellom:
 
Bose QC25

 

Philips Fidelio NC1

http://www.prisjakt.no/product.php?p=2792573  1495,-

 

Nettprisen på NC1 var jo helt latterlig. Når jeg var i butikken tidligere i dag lå de på 2400,-..! Uansett var tanken å benytte seg av 20% rabatt som man får på Expert med DNB Mastercard i morra. Det blir da ikke tilfelle hvis jeg går for NC1 som koster 1495,- på nett.

 

 

Prisen taler jo veldig for NC1. Den skal ha bedre lyd også? Men jeg merker at jeg er litt usikker på on-ear-konseptet. Siden jeg bruker briller ser jeg godt for meg (og jeg har opplevd) at slike kan gjøre vondt etter litt kontinuerlig bruk. Bose sin støydemping skal være bedre, jeg liker around-ear-konseptet bedre og utskiftbare batterier (pro/con?).

 

 

Spørsmålet er vel hovedsaklig om noen har brukt NC1. Finner litt lite om dem på nettet kontra QC25. Er det eventuelt noen andre alternativer jeg burde vurdere? 

Takk for alle og raske svar =)=)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da ble det Bose QC25.. Mest pga komfort. Har brukt dem på ca 4timer flytur i helga og må si meg fornøyd. Legger merke til at jeg må ha volumet ganske høyt på telefonen for å få grei lyd, men det i seg selv er vel ikke et stor problem. Forøvrig ingen problem ved bruk sammen med briller.

 

Anbefales ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...