Gå til innhold

FM16 - Generell diskusjon for Football Manager 2016


Anbefalte innlegg

Spørsmål; Hvorfor har du ikke Windows på SSDen? Lite vits i en rask SSD om systemet ligger på en treg snurredisk. Det er ikke FM som er problemet her.

Viss du leser hva jeg skrev så har jeg nå 2 ssd disker i pcen:-) tok ut den snurredisken. SÅ skjønner ikke hvorfor det skal gå så tregt :-s Windows ligger jo på den SSD disken som sto i pcen når jeg kjøpte den :-)

Endret av Rbk89
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager, da leste jeg feil. Aner ikke hvorfor det går tregt. Jeg har FM på samme SSD som Windows, og har caching på og hos meg går det ikke tregt at all.

Får prøve å legge fm inn på ssd disken som windows er på da :) satser på at det blir bedre da :) men hva mener du med caching? :)

Endret av Rbk89
Lenke til kommentar

We did it! We finally did it! I den 18. sesongen som manager for FC United gikk vi endelig helt til topps i Premier League! Etter andreplass sesongen før uten et eneste tap, fortsatte vi trenden denne sesongen og med en god slutt på sesongen før der igjen, så stoppet det ikke før vi hadde 75 kamper uten tap i ligaen (April 2031 til April 2033).

 

2GqxNBg.png

 

Utover det, så tapte vi Supercupen (vi vant Europa League sesongen før), vi røk i semien i FA Cupen til Man City, og vi tapte CL-finalen mot Man City... Kjenner jeg begynner å mislike den klubben bare mer og mer.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kjøpte dette endlig i går, seneste jeg har kjøpt et FM spill, men har vært veldig opptatt i det siste.

 

Men hver gang jeg skifter på instillingene har jeg infinate loading screens... Må slette instillingene i appdata hver gang og begynner å bli temmelig irriterende. Kjørte først med kit og facepacks men slettet dem for å se om det var problemet...

 

Noen som har noe aning?

Lenke til kommentar

Holder på med min første sesong med Manchester United. Startet veldig bra med 14 seiere og 2 uavgjort på de 16første kampene men er no inne i en rekke med 0 seiere 3 uavgjort og 3tap på dei 6 siste kampene. Prøver å ikke gjøre alt for store forandringene.
Håper den dårlige formen ikke forsetter så altfor mye lenger.

Lenke til kommentar

Er inne i min 2.sesong nå , begynnte med Boro , lå på 3.plass ,med 3 kamper igjen , da David Beckham tok over klubben og ville ha sin egen manager, idiot!

Så da fikk jeg avskjed der, og fikk ny jobb i Tenerife , i Liga Adelante ,noe som gikk veldig dårlig , dårlig stemning, og veldig dårlige resultater gjorde at jeg fikk avskjed der.. Vet egentlig ikke hva som skjedde.. Sparken i Januar , sist på tabellen!

 

Nå er jeg Manager i Accrington , snart April , og ligger på en 11.plass , men føler det er håp for en kvalikplass.

Endret av Kai_g
Lenke til kommentar

Startet en karrière med FC København, etter første sesong vant jeg både serien og cupen, og ble slått ut i første utslagsunde til Europacupen, men har nå klart å kvalifisere meg til gruppespillet i Champions League.

Kom i Gruppe C sammen med PSG, Real Madrid og Olympiakos, noe jeg ikke kommer til å gå så særlig bra. 

Rakk å gjøre meg noen lunde aktiv på overgangsmarkedet i første sesong:

 

Inn: Fredrik Nordkvelle, Bernard Parker, Peter Ankersen (Kjøpt under låneklausen på 14m, solgte for 40m) og Danjiel Pranjic

Ut: Nicolai Jørgensen 

 

Nordkvelle ble kåret som årets spiller i Superligaen, samt Parker ble toppscoreren min.

 

Nå som jeg har gått inn på andre sesong, så trengte jeg noen nye ansikter som kan hjelpe meg med å holde trofeet i Serien og Cupen i København.

 

Inn: Warner Hahn, Gary Hooper og Rodrigo Battaglia

Ut: Tom Høgli, Marvin Pourie, Federico Santander og Per Nilsson. 

 

Gary Hooper har imponert med 13 mål på 12 kamper, etter å ha stått noen måneder uten klubb. Samtidig som Hahn gir meg god defensiv rom, og er virkelig en kvalitetskeeper.

Har hittil spilt 15 kamper i 16/17 sesongen der jeg står med 13 seire, og 2 uavgjort. Med 43 mål scoret, og 1 mål sluppet inn.

 

Så får vi se hvor lenge denne fantastiske formen holder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...