Gå til innhold

Gratis kabel-tv?


Anbefalte innlegg

Har tidligere hatt tv fra Altibox, men sa det opp da vi har kommet frem til at det er unødvendig bruk av penger da vi oftest ser på tv via sumo, NRK nett-tv, netflix, etc. Men så fant jeg ut at jeg skulle prøve å koble tv'n til antennestikket i veggen, siden NRK er tilgjengelig uten noen form for abonnement. Men jeg fikk ikke bare inn NRK kanalene, men alle andre kanaler jeg har hatt tidligere også. Er det noen som vet om det er mulig for kabelselskapet å se at jeg har koblet meg på denne? Tidligere hadde jeg en dedikert tv tuner koblet til fibernettet.

Slik som det er nå, ser det ut til at vi har gratis kabel-tv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

Bor du i borettslag/sameie? Veldig ofte er en analog grunnpakke inkludert for alle beboere. Alle leiligheter jeg har bodd i i Oslo har hatt 15-18 kanaler inkludert, men som sagt kun analogt.

 

Såvidt jeg husker så er det snakk om at dette tilbudet skal bli borte neste år hos Canal Digital for å øke kapasiteten til internett.

Lenke til kommentar

Jeg var hos fatter i går, og han har sagt opp Riks-TV fordi han har fått Altibox. Likevel har han fortsatt å ha alle kanalene fra Riks-TV i en god stund etter oppsigelsen.

Mens jeg var der ringte han for å få bekreftet at oppsigelsen var mottatt, og det var den. Det var en feil fra deres side at han fortsatt hadde kanalene, og de rettet det med et lite tastetrykk mens han snakket med dem.

Så det kan hende det er samme tilfelle her. De kan ha avsluttet abonnementet ditt, men glemt å stenge tilgang.

Så lenge du ikke ser noen faktura lenger, er det vel fristende å bare holde tett om det...?

 

Lenke til kommentar

Det er snakk om digitale kanaler i HD ? Ja det er jo fristende å prøve å se hvor lenge vi har signaler. Men det som er litt rart er kø at det ikke er gjennom denne kabelen vi har hatt tv tidligere. Flyttet inn i huset i våres, så kjenner ikke til hvordan ting er lagt opp her, men dette ser ut som en gammel kabel.

Lenke til kommentar

Hvis det har vært GET eller Canal Digital via utgangen der før, så må de fysisk til boksen dere er koblet til og koble i fra. De skal etter det jeg kjenner til ikke ha mulighet til å se at dere er koblet på. De greier ikke å skille mellom din TV, og naboens ekstra TV på soverommet f.eks. Det er kun de digitale boksene de kan se og styre.

 

Signalene vil vare helt frem til de kapper alle analoge signaler for å ha bedre kapasitet i Coax nettet sitt. Og det er nok en stund til de får bruk for de lave frekvensene som gammel analog TV bruker. Digital TV og internett ligger høyere i frekvens.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...