Gå til innhold

Beholde navn på celler ved sortering i Excel


Tromsøjenta

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage en oversikt over matvarepriser til bruk i prisberegning av matretter/produkter og har laget en liste i Excel der jeg definerer type matvare og pris og får beregnet enhetspris, eks pris pr. egg. Cellen med enhetspris gir jeg navn slik at jeg kan bruke enhetspris i de følgende beregningene for en konkret rett. 

 

Fordi listen over matvarer stadig blir lengre har jeg behov for å sortere alfabetisk slik at jeg enkelt finner matvaren jeg er ute etter. Problemet oppstår da ved at navnet på cellen ikke følger med, slik at EGG ikke lenger refererer til enhetspris pr. egg. 

 

Noen tips til hvordan dette kan løses? Kan ikke helt skjønne at det ikke skal være mulighet til å låse cellenavnet til den aktuelle verdien som er beregnet. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan du laste opp fila?

Det kunne jeg forsåvidt gjort, men jeg har funnet ut at jeg ikke er avhengig av å sortere lista likevel, da jeg kan bruke søkefunksjonen til å å finne aktuelt innhold selv om lista blir lang. Har mye annet i samme fil også, men kan evt. kopiere over bare dette og laste opp om det var slik at du syns det var interessant å finne ut av.. men som sagt, klarer jeg meg uten :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...