Gå til innhold

Champions League, Dinamo Zagreb - Arsenal, onsdag 16. september 20:45


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Champions League - Gruppespillkamp 1
____________________________________________________________________________________________________________________________
 
post-228041-0-52789500-1442247840_thumb.pngpost-228041-0-46141800-1442247835_thumb.png
Stadion Maksimir, Zagreb.
16.09 Kl 20:45
Viasat Fotball
Dommer: Ovidiu Hațegan(Romania)
 
I den første gruppespillkamp i gruppe F i årets Champions League tar Dinamo Zagreb i mot Arsenal i Zagreb. Begge lagene har kommet i gang med sesongen. Dinamo Zagreb begynte sesongen 10. juli og har kommet godt i gang og topper tabellen med 5 seire og 4 uavgjort på 9 kamper. De vinner trolig ligaen igjen, som da blir det 11. året på rad. Hovedstadslaget fra Kroatia har en veldig fin stadion, med plass til ca. 35 000. Av de 35 000 plassene har Arsenal fått tildelt 1700 plasser så man kommer til å høre hjemmesupporterne veldig godt. 
 
Dinamo Zagreb og Arsenal har møtt hverandre ved to anledninger tidligere, da i den 3. kvalifiseringsrunden til Champions League i 06/07-sesongen. Arsenal vant 3-0 i Kroatia og 2-1 hjemme og gikk videre med 5-1 sammenlagt. Arsenal stilte med følgende lag i Kroatia i 2006: 
 
Almunia
Eboué, K Touré, Djourou, Hoyte
Fàbregas, Gilberto Silva
Hleb, Rosický, Van Persie
Adebayor
 
 
Dinamo Zagreb
 
På veien mot Champions League, slo de som de fleste her vet ut Molde i den tredje kvalifiseringsrunden på målforskjell. Molde sløste vel bort 3 straffer og burde ha gått videre, og Dinamo Zagreb kan prise seg lykkelig at de møtte et albansk lag, og de slet mot Skënderbeu Korçë, men klarte å karre seg videre og kvalifisere seg. I den hejmmelige ligaen har de derimot prestert. De har ikke tapt på over 45 kamper og i 14/15-sesongen gikk de uten å tape på 36 kamper. I årets sesong har de heller ikke tapt og står som sagt med 9 kamper uten tap. 
 
Kjenner dessverre ikke like godt Dinamo Zagreb-laget som jeg trodde på forhånd, men kan nevne de jeg kjenner og har sett spille en del fra før av. Keeper Eduardo, tidligere Braga++ har spilt 34 landslagsskamper for Portugal og er en habil keeper. Er nok ikke det han en gang var, men regner med at han har sin livskamp mot Arsenal på onsdag. Marko Pjaca er en god fotballspiller, som nylig debuterte for landslaget og spilte fra start mot Norge forrige søndag. Var relativt anonym mot Norge, men han er rask og er veldig driblesterk. Mye av spillet kommer til å gå igjennom han og trives godt på vingen eller bak spissen. Paulo Machado, en annen portugiser, er også en vi bør se opp for. Har spilt 6 kamper for a-landslaget til Portugal og har mye erfaring. Mener å huske at han er en løpssterk midtbanespiller som er veldig lik Ramsey i spillestilen. Ángelo Henríquez er sisten jeg vil nevne. Det tidligere Manchester United-talentet ble lånt i fjor, men kjøpt fra Manchester United i juni og var sammen med Alexis Sánchez å vinne Copa America i sommer. Scoret mot Molde nylig og er en trussel foran mål når han holder seg skadefri. Kan bli slitsomt for Mertesacker og Debuchy å holde følge med han utover kampen. 

Ante Ćorić kan for øvrig nevnes. Stort talent, men kommer neppe til å spille. De som har spilt FM vet vel hvem han er. Arsenal har vært interessert i å hente han i virkeligheten og føyer seg i rekken av store talenter som kommer igjennom akademiet til Dinamo Zagreb(Kovačić, Jedvaj og Alen Halilović). 
 
Dinamo Zagreb sin tropp skal være skadefri, og kun den defensiv midtbanespiller Gonçalo Santos går glipp av kampen pga. soning for sitt røde kort mot Skënderbeu Korçë. 
 
Dinamo Zagreb XI 
 
 Eduardo; Ivo Pinto, Sigali, Taravel, Pivaric; Antolic, Ademi, Paulo Machado; Soudani, Pjaca, Fernandes.
 
Eduardo
 
Pivarić, Taravel, Sigali, Pinto
 
 Antolić, Machado, Ademi
 
Pjaca, Soudani, Fernandes
 
 
 
 
 
Arsenal:
 
En komfortabel 2-0 seier hjemme mot Stoke, har ført Arsenal opp på 3.plass på tabellen i Premier League og med Chelsea-kampen som kommer til helgen i bakhodet, kommer Arsenal mest sannsynlig til å stille noe svekket/rullere. 
 
Vi unngikk heldigvis skader mot Stoke som for første gang i historien ikke drepte en av våre spillere. Mertesacker er fortsatt ute, både pga. virusinfeksjonen som gjorde at han lå sengeliggende i 18 dager og at han var involvert i en bilulykke i går. Wilshere, Welbeck og Rosický er langtidsskadet. Arsenal rullerer en god del mot Dinamo Zagreb. Čech, Bellerín, Monreal, Le Coq og Ramsey hviles og inn kommer Ospina, Debuchy, Gibbs, Arteta og Oxlade-Chamberlain. Giroud kommer også inn for Walcott. Arsenal stiller med to kanter, som vil føre til at spillet ikke går som det pleier å gjøre kun på venstresiden. Forhåpentligvis blir dynamikken i angrepsspillet mye bedre i kveld enn det har vært hittil i sesongen. 
Arsenal XI: 
 

Ospina.

Debuchy, Gabriel,. Koscielny, Gibbs

Arteta, Cazorla

Oxlade-Chamberlain, Özil, Sánchez

Giroud

 
 
 
 
____________________________________________________________________________________________________________________________
  • Hvordan bør Wenger komponere laget?
  • Bør Giroud eller Walcott spille spiss? 
  • Hvor mange bør hviles? 
  • Skal Arteta spille ved siden av Le Coq eller spille i to spann med Ramsey?
  • Hva skal vi forvente av Dinamo Zagreb? 
  • Hvor viktig er det at Arsenal vinner borte mot Dinamo Zagreb?
  • Kampresultat?


    (Om noen trenger stream send meg PM før kick off) 
Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ramsey og Bellerin hviles i dag:

http://www.cleansheetsallround.co.uk/21501/arsene-wenger-confirms-pair-will-miss-cl-game-wilshere-update?

 

Dette betyr jo at Debuchy og Ox antagelig starter i dag. Gleder meg til å se hva en høyrekant som ikke trekker innover i banen 99% av tiden kan få til, selv om det er mannen som er skyld i flere baklengs enn forlengs. Får håpe han kan ha en god match idag. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...