Gå til innhold

Androidbrett med ca. 10' til 3500-5000


Anbefalte innlegg

Ser på nytt brett som skal brukes mye av poden i huset. Han er 9 år, og brettet skal i stor grad brukes til spilling (50%), film(Netflix/Youtube) (30%), titting på bilder og surfing (20%).

 

Budsjettet er på maks 5000,- , men jeg blir ikke lei meg om jeg slipper unna med 4000,-

 

Brettet trenger ikke ha mulighet for simkort, men mulighet for minnekort er et must.

Produsent er ikke så viktig, men jo mindre software fra produsent som er bundlet og tar "kontroll" over brettet, jo bedre.

 

Ytelse og skjerm er det viktigste, og følgende punkter er en fordel;

- vanntett

- ok kamera

- god batteridtid

 

 

Har kikket på Z2 og selv om z4 er vesentlig mye dyrere seiler den opp som en aktuell kandidat. Men får man såpass mye mere at det er verd 1200-1300 kroner ekstra?

Prisforskjellen tilsier at jeg forventer ett år ekstra levetid på z4 kontra z2. Både når det gjelder konstruksjon (batteri, riper på skjerm, holdbarhet på ladepunkter) og ytelse.

En av de tingene jeg liker godt, er at det på Z4 ikke er lokk over portene...men dette er ikke verd 1300 kroner alene;)

 

Jeg har også sett på Samsung Galaxy tab S 1,5. Både den og Z2 er jo litt eldre modeller, men ser ut til å stå seg bra mot nyere modeller.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har Tablet Z (1.generasjon) og dette har fungert flott i de drøye to årene vi har hatt det. Er husets treåring som har herjet mest med det, og det har hun gjort siden hun var ett drøyt år (dog med noe begrensning på tidsbruken...). Flappen over ladeporten har imidlertid forsvunnet, så akkurat det er noe skit. Har imidlertid ikke stort behov for vanntett brett, så det går veldig fint for vår del uten denne. Jeg kan gå god for byggkvaliteten (når man ser bort i fra flappene).

 

Hadde nok stått med de samme alternativene som du sitter med nå. Tab S kommer vel i ny versjon nå i løpet av kort tid, så da går det an å se om den originale går ned i pris snart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...