Gå til innhold

Samsung Galaxy S6 edge+


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk testet en Edge+ i butikk i går og sitter igjen med et meget godt inntrykk. Flotteste tlf Samsung har laget i mine øyne. Designperle. Føltes meget behagelig å holde og overraskende lett. Har bestilt en 64 GB i sort.

 

Selv har jeg vært en de fremste forkjemperene for minnekortstøtte men har etter å ha hatt S6 og S6 Edge endret mening fordi jeg opplever at fravær av minnekort gjør tlf raskere (har alltid hatt topp minnekort fra Sandisk) Etterhvert som et minnekort fylles opp kan tlf ytelse påvirkes. Skylagring og USB OTG er en god nok løsning synes jeg.

Lenke til kommentar

Fikk se og holde telefonen mandag forrige uke av en forhandler, var ikke helt sikker på om jeg skulle gå for denne eller vanlig edge, men det ble et enkelt valg når jeg fikk holde edge+. har også sett at den står på fremvist i noen Elkjøp butikker :) (Elkjøp Megastore Slependen)

Lenke til kommentar

Ser Elkjøp har salgstart 4/9-15, mens Telenorbutikken har 5/9-15 (ja, jeg er gammeldags og liker butikk) satser på at det ikke blir så stor etterspørsel etter denne, og at jeg har sjanse til å få kjøpt den løpet av helgen, har ikke helt bestemt meg for om den blir for stor. brukt samsung note (n7000) den siste tiden. tanken på at Edge+ er litt lengre skremmer meg, men tar det kanskje igjen med at den er smalere

Lenke til kommentar

Har kjøpt S6 edge, og er veldig fornøyd så langt. Virker veldig mye mer solid enn forgjengeren (S5), som jeg ikke satt særlig stor pris på.

 

Har imidlertid et problem. Når man er på mobildata, mister den innimellom kontakten med nettet. Tar seg en "pause" på alt i fra 30 sekunder til ett minutt før netter er tilbake. Hvis jeg slår av og på mobildata fra nedtrekksmenyen, kommer det tilbake med en gang. Er ganske irriterende om man f.eks bruker internett eller Spotify. Noen som vet årsaken til dette?

Lenke til kommentar

Ja, det er en fantastisk telefon. Enig @blutut her, nydelig kvalitet. Er vel mest imponert over batteriet så langt. Men må selvfølgelig teste mer. Men jeg er da veldig usikker på om telefonen er verdt penga, fordi jeg tror nok at iPhone6 fortsatt er overlegen. Synes Samsung har overpriset denne til de grader...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...