Gå til innhold

Øyenbryn problem


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en gutt, som lurer på noe. Over øyet der med nesen har det alltid vært ca 2cm med øyenbrynshår som stikker motsatt retning eller bare stikker rett ut. Det er akkurat som jeg må dytte de ned får at det skal bli bra, men det går jo ikke. De vokser liksom ikke i takt med resten av øyenbrynet, men det er bare i begynnelsen der med nesen det er slik. Er dette normalt?  På den andre øyenbrynen så vokser hårene en retning. Har du noen tips til hvordan jeg kan fikse dette? Kan jeg bruke hår-føner? 

Endret av Lord-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan prøve å bruke øyenbrynsgele (fåes kjøpt i klesbutikker som selger sminke, på Vita, Kicks, etc.), eller du kan eventuelt trimme de hårene som stikker ut. Øyenbrynene kommer nok uansett aldri til å se helt like ut, med mindre du sminker dem. Det er helt vanlig å ha et bryn hvor hårene vokser i samme retning og ligger rett naturlig, og et bryn hvor hårene vokser i (to) ulike retninger og er striere. Det er ikke sånn at du må fikse det, det er nok ingen andre som legger merke til det, men det er selvfølgelig forståelig hvis du synes det er irriterende. 

Endret av trekkoppfugl
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Dette er helt normalt at øyenbrynene er slik. Om du synes de er alt for ille kan du alltids gå til en frisørsalong eller lignende for hjelp med de.

Hva mener du en frisør skal gjøre med saken?

 

En frisør kan trimme de, det er vanlig å få øyenbrynene "fikset" hos frisøren både for menn og kvinner. Greit å få litt hjelp første gangen om man ønsker å gjøre noe med de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...