Gå til innhold

Prosessor til spill sokkel 1150 maks 1400kr


Anbefalte innlegg

Hjelper en stakkar som ødela sin gamle stasjonære spillrigg. Han vet ikke helt hvordan prosessor og hovedkort henger sammen så han var på vei til å kjøpe en AM3+ cpu til et 1150 hovedkort etter at en 1155 ikke passet.

 

Jeg har fått et budsjett på 1400 kr. Og jeg foreslo da at han kan vente med kjøler så han får en bedre prosessor, men mer støy inntil kjøleren er skiftet ut.

 

Så langt har jeg kommet frem til at en i3 4170 3,7 er det nærmeste valget på dette budsjettet. Men jeg lurte på om noen hadde et bedre forslag.

 

Jeg kommer tilbake med spill som han spiller senere når jeg får svar fra han.

Endret av Thor.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han sier han vil ha en AMD 6350 fordi noen sa den var bra... Den er jo forøvrig det. Og om det er et greit kompromiss så vil det gjøre jobben min mye enklere.

 

Hvis du virkelig er  vennen hans, så fixer du en 3770k eller nyere til han. Samt et billig brukt 1155 hovedkort. Z77 eller.no

Lenke til kommentar

Det handler ikke om å være kompis men han er ganske låst til det vennene hans har sagt. Det viser seg også at angrerett på det hovedkortet han kjøpte er utgått så han får ikke sendt det tilbake for å få tilbake 1500.. Da må det selges brukt. Han har rotet det litt til nå, og jeg vil gjerne fikse det for han men jeg har et budsjett og hans preferanser som gjør det vanskelig. Jeg prøver å overbevise han om at en 3770 er tingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...