Gå til innhold

Nye ørepropper til telefon / lydbøker


Anbefalte innlegg

Hei

 

Trenger nye ørepropper, da de trofaste Podsa som fulgte med iPhone 5 begynner å bli sliten i kontakten (mister lyd ved bevegelse), og håper det er litt tips å finne her! :) Hadde egentlig tenkt å bare kjøpe et nytt par Pods, men tenkte at det skader da ikke å sjekke om det er noen brukbare alternativer :p

 

Funksjoner:

  • Mobilsamtaler. Må ha mikrofon.
  • Lydbøker. Dette er det jeg hører på. Hører egentlig aldri på musikk "on the go", hvor proppene skal brukes.
  • Har Bose QC20 som jeg bruker når jeg skal bli borte og høre på musikk.
  • Må ha fjernkontroll. Minstekravet er pause/play. Aller helst volumkontroll også.

 

Bruksområde:

  • Buss.
  • Drosje.
  • Gå fra A til B.
  • I bilen (kjøring fra A til B).
  • Altså ofte i litt støyende omgivelser.
  • Mobilsamtaler.
  • Dvs. propper for "on the go"-bruk. Synes headsett blir litt voldsomt når jeg er ute og trør.

 

Budsjett: <600 kroner. Helst mindre :D

 

Har sett litt på Philips Fidelio S1, men denne mangler volumkontroll hvilket gjør meg noe skeptisk. Bruker alle knappene veldig mye på det jeg har fra før.

Jeg har heller ingen erfaring med flat kabel. Er dette noe brukbart, eller er det bare gimmick? Er det uhåndterlig under skjorta/jakken, når ledninga går fra øret og ned til bukselomma?

 

Helst ser jeg for meg noe ala EarPods, da jeg så langt aldri har funnet in-ear (de man stikker inn i hjernen) behagelig. Dette skal visstnok noen av skumputene (Comply-tupp) som følger med S1 hjelpe til å fikse. Noen som kan backe dette?

Det eneste jeg har å utsette på EarPods er at det er dårlig (lav) lyd når det ikke er musestille. På bussen må jeg som regel skru på full guffe for å få med meg alt som sies. De står egentlig ganske langt opp på liste over hva som kan bli kjøpt, da de etter min erfaring er helt greie, med de funksjonene jeg er ute etter. Ikke noe kunstverk for lyd, men helt OK om man tar dem for de 200-kronersproppene de er.

Jeg er ingen lydkjenner, så jeg trenger ikke noe entusiastgreier :) Ikke har jeg planer om å høre mye på musikk heller, da det er 99% lydbøker som blir avspilt på Pod og telefon. Musikk går via anlegg eller headsett.

 

 

På forhånd takk for eventuelle svar :)

Endret av Lutra
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Xiaomi Piston 3. Eier en eldre versjon også, du får mye for pengene. God lyd og behagelig å bruke. Anbefales!

 

Kjøpte min her: http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html

Blir sendt fra Kina, tar et par uker.

Amazon har den også: http://www.amazon.com/Xiaomi-Piston-Headphone-Headset-Earphones/dp/B00V9RKSAA

 

Her kan du lese en test: http://www.neowin.net/news/review-of-the-xiaomi-piston-30-headphones-unbelievable-sound-at-an-unbeatable-price

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Prøvde et par Fidelio S1, men, som ved alle tidligere forsøk, er ikke in-ear noe for meg. Endte opp på Elkjøp hvor jeg hentet et nytt par EarPods.

"Kjennere" får si hva de vil om lydkvalitet og slikt. Den nytter lite når man får fysisk vondt i ører/hode av proppenes design og det at man hører alle detaljer av jakkebevegelse og fotfall med in-ears :/

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Xiaomi Piston 3. Eier en eldre versjon også, du får mye for pengene. God lyd og behagelig å bruke. Anbefales!

 

Kjøpte min her: http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html

Blir sendt fra Kina, tar et par uker.

Amazon har den også: http://www.amazon.com/Xiaomi-Piston-Headphone-Headset-Earphones/dp/B00V9RKSAA

 

Her kan du lese en test: http://www.neowin.net/news/review-of-the-xiaomi-piston-30-headphones-unbelievable-sound-at-an-unbeatable-price

Eg fikk mine "Xioami ørepropper" i dag. Lyden er elendig, de spiller også mye høyere på høyre øre og er innstilt feil i forhold til høgre/venstre når man justerer balansen manuelt. Så den Amazon siden du lenka til er svindel. Endret av Tore H. T.
Lenke til kommentar

Antagelig har en av disse tingene skjedd.

 

1. Amazon selgeren selger/solgte fakes, Geekbuying.com, som jeg kjøpte dem i fra, selger ekte vare, bekreftet av mange kunder.

 

2. Produksjonsfeil.

Siden du linka til hadde jo også over 100 kunder som var fornøyde. Ser dog ut til at noen faktisk har fått FAKE headset.

Lenke til kommentar

At Xiaomi selger fakes via Amazon virker litt merkelig. Vil tro det er produksjonsfeil. Du kan sikkert be om bytte fra Amazon, siden de tydeligvis er helt borked.

 

De eg kjøpte (og som det linkes til tidligere) selges ikke av Xioami selv... "Ships from and sold by Yohua."

 

Eg ba om å angre kjøpet via Amazon selv, og fikk mail neste dag om at eg fikk beholde øreproppene og pengene tilbake, ikke noen nye. Tror dette er svindel dessverre, men pengene har eg nå, øreproppene blir kastet. Det er også tydelig at det ikke er produksjonsfeil, designet på esken er ikke det samme som originalt :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...