Jump to content

T.H.T

Medlemmer
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)
 1. Den eneste plausible svaret jeg har er at endringen i DNS-registeret ikke har rukket å tre i kraft, slik at jeg automatisk sendes til den første aktive siden i DNS-registeret, som tilfeldigvids er hoveddomenet. Noen som har en formening om dette?
 2. Jeg trenger snarlig hjelp. Etter å suksessfullt ha endret DNS-pekerne på et domene – slik at "www.minnettside.domene.no" viser til en SquareSpace-side, fører denne siden IKKE til subdomenet "www.minnettside.domene.no", men i stedet til "www.domene.no" – en annen SquareSpace-side. Ingen endringer i DNS-registeret skulle føre til dette, og SquareSpace påstår hardnakket at feilen ikke ligger hos dem. Hvordan kan det ha seg at en enkelt CNAME-oppføring i DNS-registeret (for å verifisere mitt eierskap til domenet overfor SquareSpace) har ført til at siden er utilgjengelig: fordi jeg redirectes til hoveddomenet hver gang jeg prøver å få tilgang til "www.minnettside.domene.no" Beklager om jeg forklarer meg dårlig, er relativt fersk på feltet.
 3. Jeg lurer på om det er lovlig å bestille Juul e-sigaretter fra utlandet nå som nye regler skulle tre i kraft ved årsskiftet. Ser ut til at en «starter pack» inneholder 4 x 7mg nikotin. Jeg mener å ha lest at grensen ligger på 25mg. Noen som vet om dette stemmer? Link til produkt: https://www.juulvapor.com/
 4. Femte bildetekst: "Maskinen veier 1,05 kilogram og er 0,9mm tynn." Det var veldig tynt.
 5. Anbefaler alle å prøve appen "Doze", som setter all datatrafikk på pause når skjermen er av. Stod opp 8:30, nå er klokken 18:09 og min S7 Flat har 75% batteri igjen. PS: passer selvsagt bare de som ikke er avhengig av instant mail osv.
 6. Haha, fikk denne beskjeden av Telenor i dag; "Det andre betyder at om du kjøper en telefon med Swap i dag. Og f.eks. ønsker å swappe denne etter 12mnd må du ha aktivt Frihet eller UNG nummer hos Telenor. Har du portert til annen operatør må du da portere nummeret til Telenor på nytt eller opprette nytt nummer når du swapper."
 7. Det går faktisk ann å bestille telefon med SWAP og skifte operatør på dagen.
 8. Jeg ønsker å vise brukere på Diskusjon.no og lesere av Tek.no at dette ikke er en prisgunstig løsning. Heng dere gjerne opp i detaljer i mitt regnestykke, eller vis med et eget regnestykke hvordan man tjener på dette Og "madmats": Derfor skriver jeg gjentatte ganger "i mitt tilfelle".
 9. Men sistnevnte gir verken inkludert forsikring, ei heller mulighet til å plukke deg opp ny etter 12mnd. Det er jo en vesentlig del av regnestykket. Hvordan kan jeg ikke plukke opp en ny telefon etter 12 mnd? Jeg har jo nettopp solgt min et år gamle S7 og har (om jeg får solgt den for en god pris) over et par tusenlapper til rådighet. Da må jo nesten det settes opp i regnestykket. Poenget med SWAP er at du til enhver tid kan bytte til deg nyeste modell kostnadsfritt. Det stemmer ikke. Du må betale for de 12 første månedene uansett.
 10. Men sistnevnte gir verken inkludert forsikring, ei heller mulighet til å plukke deg opp ny etter 12mnd. Det er jo en vesentlig del av regnestykket. Hvordan kan jeg ikke plukke opp en ny telefon etter 12 mnd? Jeg har jo nettopp solgt min et år gamle S7 og har (om jeg får solgt den for en god pris) over et par tusenlapper til rådighet.
 11. Og hvis skjermen knuser? Et godt poeng, hva skjer da? Jeg i mitt tilfelle har innboforsikring for studenter til 10,- kr i måneden (Jeg vet, det er for godt til å være sant). 10,- x 12 = 120,- kr i løpet av et år. Denne dekker ALLE tilfeller av uhell og spanderer egenandel vel all skade over 1000,-. Forsikringen som kommer med Telenor sin SWAP-avtale har en egenandel på 500,-. I mitt tilfelle vil det dermed ALLTID lønne seg ha Djuice med egen forsikring. Sier vi at du får solgt telefonen for 3200,- kr etter et år har du i teorien 3000,- kr å bruke på forsikring. Jeg tror Telenor er ute etter å tjene penger, ikke veldedighet for mobilsulte nordmenn og utenlandske borgere med mindre kjøpekraft.
 12. Kan ikke tenke meg at man tjener på dette selv om man bytter mobiltelefon hyppig. Her er et eksempel med Samsung Galaxy S7: Telenor med SWAP: Nedbetaling: 0,- + (329,- x 12) = 3948 + Frihet 5GB (399,-) x 12 = 4788 = 8736,- i løpet av et år (innebærer at telefonen er i god stand og at du har levert den hos en Telenorforhandler). Djuice: Nedbetaling: 1199,- + (649,- x 12) = 8936,- inkl. Nonstop L 5GB (i dette tilfellet kan du fortsatt selge telefonen. Om du gjør dette for mer enn 200,- kr tjener du på denne varianten). Edit: Ulempene med Djuice i dette tilfellet er at du ikke kan skifte abonnement i løpet av de 12 mnd og ikke har inkl. forsikring.
 13. Vil bare informere om at det befinner seg fuktigindikatorer flere steder på telefonen. Det gikk rykter om at garantien ryker om disse viser rødt (at telefonen har vært i kontakt med vann), om dette stemmer, særlig i forhold til at telefonen promoteres som vanntett, vet jeg ikke.
 14. Kanskje det kan ha skjedd? Telefonen pleier å skru av dette enten så snart du putter i laderen eller etter en viss mengde % mener jeg.
 15. Takk for alle svar. Jeg skal prøve å svare raskt på noen av spørsmålene. Telefonen har akkurat blitt oppdatert til 9.3 (ikke fra sikkerthetskopi, men clean) pga. min misstanke om dårlig batteri. Den blir heller ikke varm (husker vi hadde MASSE batteritrøbbel med 5/5S, kanskje du burde sende den på service?) Telefonen burde absolutt være fulladet etter en natt, bruker bare original tilbehør så her vet jeg ikke hva som har skjedd. Den appen som brukte mest batteri var Messenger (20%) og det gir jo mening, siden det var den eneste appen jeg brukte.
×
×
 • Create New...