Gå til innhold

Vil Merkel sitt besøk til Obama lykkes?


Anbefalte innlegg

Jeg er optimistisk. Merkel presenterer nå overfor Obama et forslag om en 50 km demilitarisert grense mellom Ukraina og Novorossia. Et fortvilet forsøk på en slags frysing av konflikten, av type Nord- og Sør-Korea. Både EU, NATO og Obama i USA går alle i mot levering av våpen til Ukraina da de innser at Ukraina-løpet er kjørt. For første gang siden den siste Bush var politisk ferdig kan USA på nytt stå overfor politisk isolasjon. Slik er det for en tapende part.



Forrige gang kunne USA trekke opp et ess fra ermet, en neger, og denne ble valgt til president. Det ble suksess. Denne gang er det verre, USA kan ikke komme med en svartere neger.



For isolering av USA innen NATO og en allianse ledet av Russland inkluderende Europa, sunnimuslimer, shiamuslimer, Castro, Sør-Amerika, Kina og Afrika mot en USA-imperialisme som snart blir kraftig politisk svekket etter kommende kollaps av deres Ukraina-prosjekt.



Kievjunta-kollaps vil åpne for isolering av USA økonomisk, politisk og kulturelt:



– Økonomisk: Bruk av andre valutaer enn dollaren innen oljehandel



– Politisk: Latterliggjøring av klovnene av noen USA-politikere



– Kulturelt: Boikott av Hollywood og USA-medieindustrien



Den politiske situasjonen akkurat nå:



– Sunnimuslimske Jordan klarer selv å bekjempe USA-finansierte og sunnimuslimske IS i allianse med shiamuslimer



– USAs rolle avdekkes: Landets etablering av IS, USAs rolle i ødeleggelsen av de muslimske land Afghanistan, Irak, Libya, Egypt og Syria



– EU-landet Kypros gir nå Russland to militærbaser, en kraftig kile inn i EU



– Kile inn i EU: Sarkozy aksepterer nå folkeavstemningen på Krim



– Vladimir Putin vinner innen diplomatiet og får internasjonal aksept på at folket i Ukraina må ordne opp den interne striden selv. Putin får massiv folkelig støtte også i Vest-Europa



– Novorusserne vinner den «interne striden» i Ukraina, de vinner i Novorossia og dermed vil Kiev-juntaen tape, USAs prestisjeprosjekt



– Gjennombrudd i Novorossia:



Sluttkampen om Debaltseve nærmer seg. Spartabataljonen på inntil 3500 mann forbereder rensingen av Debaltseve hvor den ukrainske hovedstyrken på inntil 9000 mann er stasjonert:



http://novorossia.today/motorola-entered-the-debaltsevo-cauldron/



Spartabataljonen, ledet av kommandant «Motorola», var kampgruppen som nylig renset flyplassen i Donetsk for juntastyrker, første del av Kiev-juntaens militære og dermed politiske kollaps.



Andre og siste del kommer nå. Debaltseves kommende fall, med tusener av ukrainske soldater som fanger, vil nødvendigvis føre til regimeskifte i Ukraina. NATOzionistenes jødiske oligark-president Petro Petroshenko vil tre av. Hans valgagenda var basert på knusing av «bandittene» i øst. Og sammen med denne vil også en annen ekstremistjøde de puttet inn som statsminister følge med ned i sluket, Arsenij Jatsenjuk.



I samarbeid med en ny, vennligsinnet alliansefri regjering i rest-Ukraina kommer novorosserne til å etablere en egen stat mellom Ukraina og Russland. Antatt vil de gjenopprette Donetsk–Krivoy-Rog republikken, som eksisterte fra 12. februar til 20. mars 1918:



http://novorossia.today/the-dpr-became-a-legal-successor-of-the-donetsk-krivoy-rog-republic/


Endret av Harald1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...