Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Han vil ikke kysse


Anbefalte innlegg

Jeg og kjæresten har vært sammen i 2 år. Når vi var nyforelskede gikk vi alltid å holdt i hånden, kysset hverandre hele tiden osv.. Nå i det siste har dette falt helt vekk. Vi kysser kanskje en gang til dagen når vi er med hverandre men aldri noe mer. Vi har snakket om dette og han sier han vil og skal ta mer intiativ. Men det skjer aldri, og jeg prøver å ta intiativ jeg også men føler meg som en klegg når han aldri gjør det selv. Skal jeg bare trekke meg unna og ikke tenke over dette, eller har dere noen andre forslag? Noen som har opplevd det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han vil kysse, men tror ofte han ikke tenker over det.. Jeg føler ofte et stort savn over det. Men han elsker å kysse når vi skal legge oss, det er den ene gangen til dagen. Men tror ikke han tenker over dette ellers. Før var det en vane, men nå har det blitt en vane å kun gjøre det denne ene gangen.

Lenke til kommentar

Er jo helt normalt at det blir mindre av både det ene og andre når en har vært samens en tid. Nå sier jeg ikke at dette gjelder deg/dere. Men det er mange som tror at denne ny forelskelsen skal vare hele tiden. Og at når det forsvinner så er det noe galt.

 

Ut ifra den korte beskrivelsen så høres det ut som ikke noe unormalt. :)

Lenke til kommentar

Jeg og samboeren kan også kysse én gang om dagen uten at det er unormalt.

I blant kan vi glemme det helt, men da tar vi det igjen senere! :whistle:

 

Det er nok ikke unormalt at man kysser mindre enn før. Om det bare er det det har blitt mindre av, så er det nok ingen ting å være redd for.

Jeg vil tro at Henrik2k snakker om å ikke kysse dama i det hele tatt. Hvis det er tilfellet, så er man nok klar for noe annet.

Om han ikke har forandret atferd ellers, så er det nok bare det at nyforelskelsen har gått over. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...