Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Grågult, illeluktende vann i doskåla, kloakk?


Anbefalte innlegg

Kan kloakk sige tilbake i doskåla? Eller er det noen form for ventil annet enn s-låsen i toalettet?

 

Har kjøpt en leilighet som jeg ikke har flyttet inn i enda. Det har skjedd noen ganger at jeg har kommet dit og oppdaget grågult/uklart vann i doskåla som lukter forferdelig vondt, som sur urin kanskje. To av gangene har det i tillegg lagt dopapir å flyte i skåla, selv om jeg vet jeg skylte ned dagen før. Bruker å være innom det hver ettermiddag ca, og noen ganger er vannet slik, mens andre ganger er det nesten helt fint. Sto f.eks. ubrukt i hele romjula uten at det så stygt ut eller luktet.

 

Kan legges til at i 2010 kom kloakken opp på badet grunnet full septiktank..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er litt vanskelig da det er dødsbo.. Har hatt kontakt med boligbyggelaget og rørlegger tidligere ang. lukt på badet når ventilajsonsanlegget var påslått. Dette viste seg å være utett vannlås i sluk under dusjkabinetet.

 

Må vel ta en runde til med dem nå. Dette er jo neppe noe stort problem i hverdagen siden man skyller ned flere gang om dagen, men det skal ikke være slik uansett. Lurer på om det kan være en feil ute i avløpsnettet i gata? Skjønner ikke hva som kan være feil på badet mitt??

Lenke til kommentar

Det er litt vanskelig da det er dødsbo.

Ah, det forklarer jo saken. Er det én ting som lukter vondt er det avføring fra gjenferd.

 

Du nevner leilighet, da tenker jeg på etasjen over. Uansett så skal det ikke være slik. Det er neppe noe i veien med badet ditt. Enten er det nettet ellers i bygningen, eller rett utenfor.

 

Og ang. nettet i gata, først sa du septik?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er en bygning med 6 leiligheter, over 2 etasjer. Jeg bor nede i enden. Tror det må være noe som siger tilbake siden jeg har opplevd dopapir i skåla to av gangene, selv om jeg vet jeg skylte ned dagen før. Kan være de over meg også, de var borte i jula, og da var det ikke trøbbel med doet.

 

I 2010 kom kloakken opp som sagt. Dette skyldtes at kommunen hadde asfaltert over kumlokkene, med den følgen at tanken ikke hadde blitt tømt på 10 år. Asfalten måtte skjæres opp, og kumlokkene spratt nærmest av grunnet at det var så fullt. Leilighetene i 1 etg. måtte vaskes, og sugebilen kom tilbake en gang til fordi det hadde pakket seg med kloakk.

 

Avløpet fra leiligheten over går i veggen rett ved siden av mitt toalett, hvis det har noen betydning for vannlås, avløpsrør etc.?

Endret av Gandulf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...