Gå til innhold

Norsk Alliance-guild på Nordrassil ser etter flere


Anbefalte innlegg

Hei! :)

The Low End Theory er et nystartet norsk laug som på sikt ønsker å ha raiding som en ukentlig greie. Vi er for tiden på jakt etter alt som kryper og går av norske borgere. Vi er relativt tilbakelente, men vil ta de utfordringer som måtte møte oss, som f.eks. gradvis stigning i vanskelighetsgrad i raids, skulle det være aktuelt. Vi ønsker å bli en stabil raiding-guild, men er for tiden så fersk (og så få) at en helt klar plan ikke er på plass enda. For tiden består guildens kjerne av gode kamerater fra Bergen og omegn, og trenger flere for å få ballen til å rulle.
Våre regler faller inn under kategoriene "sunn fornuft" og "normal folkeskikk". Med andre ord; vi ønsker en stressfri og hyggelig atsmofære.
For mer info, whisper Althev (meg), Klistermerke eller Cynthilla in-game. Eventuelt andre som skulle være pålogget.

Ha en fortreffelig aften!

PS: Ja, guilden er oppkalt etter A Tribe Called Quests legendariske album med samme navn. Som for øvrig er avatarbildet mitt også.
Endret av Smål
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det gjør vi! :) Bare å gi Althev (meg), Cynthilla, Kneipen eller Klistermerke en whisper in-game. Eventuelt whisper en annen guildie hvis vi ikke er på. Vi er for tiden aller mest på utkikk etter healers, men de fleste er velkomne! Vi er alle voksne (hvis man kan kalle de i midten av tjueårene voksne), så vi har ikke alltid anledning til å spille. Med andre ord; vi tar i mot alt av nordmenn for å forhåpentligvis kunne raide de dagene vi har satt opp.

Foreløpig raider vi onsdager, men håper å kunne raide søndager også, eventuelt mandager i stedet. Legger til at vi har en del warriors, så det kan bli litt trangt om plassen der.

Vi føler at vi har noe godt på gang!

Endret av Smål
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Siste oppdatering: Vi ser spesielt etter healers. Vi har fått ned, i Highmaul, ofc, 5/7 i normal, og 2/7 i heroic. Vi tror vi skal klare oss bedre i heroic, men er for tiden nødt til å pugge en del. Onsdag er "hoveddagen" for raiding, da det er best oppmøte, men vi jobber fortsatt med å få nok folk så vi kan gå en dag til, og å kunne gå onsdagene uten å måtte pugge. Vi mangler noen healers, så de er spesielt velkomne, men aller mest ser vi etter aktive nordmenn som er interessert i å raide jevnlig, uansett klasse/rolle.

Så langt er vi blitt en ganske koselig gjeng med folk, som alle ser ut til å trives godt. Kardemommeloven står høyt, noe som merkes. :)

Endret av Smål
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...