Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hva slags forsterker og evt kabler osv trengs..?


Q.Q

Anbefalte innlegg

Kjøpte disse http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=16233&katid=662 for å ha under hvert sete foran i bilen og disse http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=16230&katid=1306&id= i dørene foran og i hattehylla bak.

Gjorde dette uten å bytte ut forsterker og spiller siden det var plug & play kit. Det funket ganske greit, men vet også at det vil fungere bedre med forsterker osv så derfor er jeg på utkikk etter det. Også fordi jeg vil montere en basskasse en eller annen gang i tiden, men jeg har ingen aning på hva jeg burde kjøpe av forsterker og evt utstyr som ledninger osv. Vil få noen profesjonelle til å montere dette.

Bilen er en bmw 316 2008 mod.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan bruke forsterkeren du allerede har, men det blir selvfølgelig bedre med noe kraftigere, men det blir også litt jobb. Det enkleste blir plug`n play forsterker(e), men jeg er usikker på om du trenger 4 kanaler eller 5.... Denne: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=14971&katid=587&id= og evt denne: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=14972&katid=587&id=

 

Vil alt av ledninger og diverse følge med i pakka hvis det skulle ha seg slik at jeg kjøper den forsterkeren? Hvordan blir det da, men rattfunksjonen, ryggesensor osv? Takk for svar!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...