Gå til innhold

Alternativ til Iphone 6


Knopfix

Anbefalte innlegg

 

Hei

 

Vurderer å prøve Android denne gangen. Har kun brukt Iphone de siste årene.

Har vært veldig glad i Jailbreak tweaks og er det egentlig ennå. Men Android er vel ganske åpent for app installering, også uten root'ing om jeg ikke tar helt feil.

Som et alternativ til Iphone 6(ikke +), så lurer jeg på hva som har matchende specs, eller er en ren konkurent. Lurer også på hvordan stabiliteten er og prisforskjell.

På forhånd takk :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Huff, litt vanskelig valg. Er vant til Iphone GUI og synes Android virker vanvittig rotete.Klar over at dette er en vanesak. Det er vel mulig å endre ikoner slik at de blir ala iPhone med Jailbreak/Winterboard ?

Har en lånt HTC M7 her, vet ikke hvordan den ligger ann vs Iphone 5 som jeg har hatt de 2 siste årene. Men synes det noe med farge på skjerm, kontrast, hvitfarge, skarphet, vet ikke hva det er nøyaktig er som er feil, men langt fra nivået på Iphone 5 som virker krystallklart i forhold.

Har blitt anbefalt Samsung Note 4(den er stor) av en kamerat, den råeste i følge han. Som en mindre versjon fikk jeg anbefalt Sony xperia Z3.

Nå som jeg sitter her med en eldre HTC M7 antar jeg at telefonene nevnt over har betraktelig bedre skjerm ?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Galaxy Alpha er ok, men har dårligere kamera. Z3 Compact er bra på specs og batteritid, men har mye irriterende menyer. Huawei Honor 6 har jeg ikke prøvd, men den ser spennende ut. Jeg hadde satset på den, mye pga at den er mye rimeligere enn de to andre.

 

Ingen av telefonene som er nevnt har noe spesielt bedre skjerm enn HTC One M7.

Lenke til kommentar

Personlig kan jeg si. Jeg blir ikke venn med Android etter å ha hatt iphone og jeg har prøvd. Å det er vanskelig å sette andre ord på det enn at jeg føler iOS er mer snappy og at ting bare funker på iOS. Jeg kjenner også meg igjen på det jeg tror er ditt problem, det at man er litt lei å vil prøve noe nytt. Jeg håper jeg lærte nu sist for når jeg fikk iphone 6 så var det helt konge etter LG G2 og Lumia 930.

 

Skal du først velge Android ville jeg valgt Note4. Det er hvertfall det eneste som frister meg i Android leiren :-)

Lenke til kommentar

Også Note 3 er en veldig god telefon, super skjerm og 2000 billigere enn Note 4. Android er veldig stabil. Siste året har jeg ikke hatt behov for omstart p.g.a. heng. Fleksibiliteteten i Android gjør at du kan få telefonen til å se ut akkurat som du ønsker. Om du synes Note-modellene er for store er Sony Xperia Z3 Compact

et fint alternativ.

Se test her:

http://www.tek.no/artikler/test-sony-xperia-z3-compact/164177

Lenke til kommentar

 

Nå som jeg sitter her med en eldre HTC M7 antar jeg at telefonene nevnt over har betraktelig bedre skjerm ?

 

Dersom du ikke liker HTC M7 tror jeg ikke du vil bli veldig mye mer fornøyd med andre Android telefoner i forhold til iPhone. Forskjellen må i såfall være at det er noe feil med skjermen på eksemplaret du har.

Lenke til kommentar

Takk for alle svar. Jeg er liker det mer åpne OS`t til Android vs en ikke jailbreaket Iphone, men er ikke glad i GUI.

Dette er en jobb telefon som jeg skatter av og også bruker privat.

Problemet mitt er at det er kommet forbud mot jailbreak på telefoner som tilhører arbeidsplassen.

For meg er 50% av gleden med en Iphone å ha gøy/nytte av disse tweakene. Det er eneste grunnen til at jeg vurderer en Android. Er ikke veldig lysten på å betale for en telefon selv :-)

Lenke til kommentar

Hadde selv iPhone tidligere, nå som jeg gikk over til Android for et par år siden, så er det nok ingen vei tilbake med det første.

 

For mitt bruk, så er Android milevis unna iOS. Når det er sagt, så er Android ca. like ubrukelig som iOS om man ikke rooter (for mitt bruk altså).

Men rooting av en Android telefon er relativt lett.

 

For øyeblikket har jeg en Samsung Alpha som jeg er fornøyd med. Den har også aluminium-ramme, som gjør at den virker mer solid enn de andre plastikkdingsene der ute.

 

Telefonen tar mer en gode nok bilder (for mitt bruk), ellers har jeg ordentlig systemkamera om det er noe jeg skal ha bilder av. Kan absolutt anbefales. :)

Lenke til kommentar

Hadde Android tidligere, nå som jeg gikk over til iPhone for et par år siden, så er det nok ingen vei tilbake med det første.

 

For mitt bruk, så er iOS milevis unna Android. Når det er sagt, så er verken Android eller iOS noe man rooter (for mitt bruk altså).

 

For øyeblikket har jeg en iPhone 5s som jeg er fornøyd med. Den har også aluminium-ramme, som gjør at den virker mer solid enn de andre plastikkdingsene der ute.

 

Telefonen tar mer en gode nok bilder (for mitt bruk), ellers har jeg ordentlig systemkamera om det er noe jeg skal ha bilder av. Kan absolutt anbefales. :)

Skrev om innlegget ditt så det passet for meg, for det var så nær at jeg tenkte kanskje det kunne være greit med flere erfaringer...:-)))

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...