Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Har gjort feil i søknad om studentbolig


sumyherbst

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Min samboer og jeg venter en liten en i februar, og med allerede smal studentøkonomi har vi derfor søkt og fått innvilget en liten leilighet i studentby her vi bor. Problemet er bare dette: Vi har vært helt åpne i søknadsprosessen vår, og intensjonen har aldri vært å lure noen. En av oss er student, den andre har et friår på grunn av graviditeten. Det er studenten som er satt som hovedleietaker, og den gravide er kun satt som medleier. Problemet er bare at det i søknaden står at vi begge startet studiene i august, mens faktum er at jeg gjorde det, og min samboer ikke begynner før neste år, pga den lille.

 

Så er det da når vi skal hente nøklene:

Kommer de til å be om studentbevis fra oss begge, eller spør de bare hovedleietaker? Jeg bare ønsker å høre hva deres erfaringer var, og om dette er en så stor sak at jeg bør ringe inn og at vi kan risikere og miste leiligheten.

 

Bør jeg (1) møte opp alene, vise studentbevis og signere på kontrakt og dra, (2) krever de at vi begge er der og viser studentbevis og (3) er dette alvorlig nok til at vi bør ringe og forklare at det har skjedd en feil, evt (4) forklare om feilen der hvis tema kommer opp?

 

Setter stor pris på hjelp og råd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det stilles ikke krav om det, men jeg er redd de begynner å si at vi har forbigått andre i køen eller lignende, og derfor ikke vil få leiligheten fordi vi har fått en fordel vi ikke skulle fått. Det hele er en slurvefeil fra søknaden ble skrevet for flere måneder siden - studiestart ble ført opp i 2014 på begge, istedenfor 2015 på min samboer.

 

Feilen ble oppdaget av meg da jeg ved en tilfeldighet tittet gjennom søknaden i dag.

Endret av sumyherbst
Lenke til kommentar

(3) er dette alvorlig nok til at vi bør ringe og forklare at det har skjedd en feil

Aner ikke, men det kan nok uansett ikke skade. For den saks skyld: om det viser seg å være det kan det sikkert være en idé å kommunisere skriftlig for å kunne vise til det i etterkant dersom de overbeviser deg om at dette ikke er noe problem i tilfelle det viser seg å være det likevel når innflytting nærmer seg.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...