Gå til innhold

Trenger hjelp til å sette opp jobbmail på min Lumia 1020


Anbefalte innlegg

Trenger litt hjelp med å koble opp jobb-mailen på 1020`n min..er usikker på hvorfor det ikke fungerer.

 

Jeg går til settings - email+accounts - add an account - og har her prøvd å connecte med jobb-mailen på de fleste valgene man har her...Exchange, outlook.com osv...

 

Jeg får bare feilmeldingen - "Check your information and try again. You may have just mistyped your password"..

 

Når jeg åpner jobb-mailen på pc`n står det "Microsoft office outlook"...

Det faller seg derfor naturlig å opprette ny outlook-account, men det fungerer ikke..

 

tips?

 

må det en app til kanskje?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må få serveradressen du skal bruke fra IT-avdelingen din, og annen info om krav som stilles før du får kontakt med server. Men: Er du sikker på at du har tilgang til epost fra mobil? Hva slags epostsystem har du på jobben? Exchange, Notes eller annet?

 

Du skal ikke bruke outlook-konto for tilgang til Exchange på jobben, dette er en Microsoft-konto (outlook.com).

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Å snakke med It-avd er et godt forslag, for det kan også være enda flere "hindringer" før du får aktivisert eller satt opp en jobb-mail konto.

 

For min del, så må jeg også laste ned og installere et antivirus/sikkerhets program før jobb-mailen kan settes opp på mobil og/eller et nettbrett.

Når antivirus program er installert og mailen er satt opp på mobilen, så blir mailen for min del satt i "karantene" som det står, inntil dette blir godkjent av de som drifter sikkerhetsprogrammet for vårt firma.

Lenke til kommentar

Hos meg blir sikkerhetspolicy satt automatisk av fra server når jeg setter opp kontoen, dette er en basisfunksjon i Exchange. PIN-kode og autolås etter x minutter, + litt mer. Får bare opp en boks hva som endres, og må godkjenne. Ikke noe å gjøre selv, utover å velge PIN for de som ikke har det.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

For min del så skal den settes opp som en Exchange-konto, og jeg må sikre mobilen med enten pin-kode passord. Så må jeg da ha ansettelsesnummer, brukernavn, personlig passord og domene klart for å sette de inn på rett sted.

 

Mail-kontoen er da aktiv en liten periode, før vi får mld fra It-avd om at antivirus/sikkerhets program også må installeres på mobil/nettbrett.

 

Dette hentes da som en App og må settes opp med riktige opplysninger og personlige detaljer her også. Dette er en tungvindt og litt tidkrevende løsning, men likevel den eneste veien å gå om vi ønsker jobb-mail på mobil og/eller nettbrett.

Så det er flere på min arb.plass som har valgt å ikke gjennomføre dette, rett og slett for at de mener at det er mer jobb enn nytte for dem......

Lenke til kommentar

Takk for mange gode svar og god hjelp folkens!

 

Dette var opprinnelig et spørsmål i en annen tråd, og det her ble så opprettet som en "ny tråd" uten at jeg visste om, av en forumveileder - beklager derfor sent svar! :)

 

Ja dere har rett. Jeg snakket med it-ansvarlig igår og han sa som dere sier, at jeg må få tilatelse av "selveste" på jobben for å få dette til å fungere. Ergo, jeg kommer ikke til å prøve og få til dette noe mer, da jeg ikke akkurat er på dansefot med "selveste" om dagen, selv i disse julebordstider.. :confused:

 

Tråden kan jo likevel bare rulle videre da det kanskje er andre som lurer på det samme.

 

Ha en god helg!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

Må du sjekke mailen i fritiden din?

Om arbeidsgiver vil at du skal sjekke mail og sånt når du ikke er på jobb, så må han levere verktøyet for det og ferdig satt opp.

Jada jeg vet det er litt krast, men om du jobbet som taxisjåfør, så skulle du ikke bruke egen bil til den jobben.

Endret av Slettet-t8fn5F
Lenke til kommentar

Må du sjekke mailen i fritiden din?

Om arbeidsgiver vil at du skal sjekke mail og sånt når du ikke er på jobb, så må han levere verktøyet for det og ferdig satt opp.

Jada jeg vet det er litt krast, men om du jobbet som taxisjåfør, så skulle du ikke bruke egen bil til den jobben.

 

Neida, jeg MÅ ikke sjekke mailen min i fritiden, og om jeg har lyst til å sjekke den kan jeg gjøre det via PC`n.

Jeg er ikke sikker på hvorfor det er "greit" at jeg har tilgang via PC`n og ikke mobilen, men slik er det nå ihvertfall.

 

Grunn til at jeg vil ha push på jobbmail til telefon i disse dager er at det er en del greier som skjer, utenom det vanlige, som jeg er nysgjerrig på.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...