Gå til innhold

TNG søker spillere til nytt stor lag


Anbefalte innlegg

TNG har vært igjennom en tid med nedgang, nå stiller orginisasjonen med blanke ark til nytt år. Nye Ledere er på plass sammen med ny økonomi sjef. Vi søker ett helt nytt CS:GO team og League of legends team.
- Den 25 august stilte TNG i første ligaen mot andre lag som London C, BX3 og Lions alle store lag, med seier etter første kamp fikk TNG en sjokk meldig fra lederen i laget, som ikke kunne tenke seg å stille opp på lan kamper og heller ikke å gjøre dette proft. Med en mann mindre sto nå TNG uten reserver i neste kamp og måtte da låne det beste de kunne finne, men det var ikke nokk. Etter mange tap fremover og noen uavgjort hadde TNG berget seg inn i liga 2, men etter resultatet fra liga 1 valgte de å trekke seg inntil klubben var stabil.

 

Så er du mellom 16 og 28 år, seriøs og villig til å sette av tid til både kamper og lan i 2015 er du noe for oss!!!! Nettsiden fornyes, draktene designes og ny logo er ferdig og publiseres den 15 november 2014. Føler du at du kan hjelpe oss til å bli en av de fremste gaming gruppene i landet innen CS:GO og League of Legends send meg en meldig her på Diskusjon.no eller ta kontakt på steam: Simen8787. Håper vi får deg på laget.

 

mvh ledelsen i TNG

Endret av SimUnic
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...