Gå til innhold

[Samletråd]Den store problemtråden for iPhone 4s med iOS8


lumfong

Anbefalte innlegg

Jeg har forholdsvis store i-landsproblemer problemer med min iPhone 4s etter at jeg oppdaterte til iOS8. Skal ikke skrive noe mer fiks faks enn det. Men er spent på hvilke problemer dere andre har. Og om det blir noe reel forbedring etter at Apple slipper iOS 8.1 for å gjøre has på ytelsestapet.

Det er etter min mening helt forkastelig at telefonen min skal bli så treg av en oppdatering. Ja den er gammel! Men den er (var) rask nok til å gjøre det jeg krever av en telefon..

 

Noen som har noen konkrete problemer de vil dele?

post-223542-0-65788300-1415349635_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker kun min som fjernkontroll/streamer til Apple TV.
Skulle da "formatere" den å legge inn OSet på nytt for å fjerne all gammel skit.
Kjøpte ny telefon (Nexus 5) for ca ett år siden, så den 4s'en har ikke vært mye i bruk i det siste.

Det jeg syns er latterlig er at jeg MÅ ha nyeste OSet, selv om alle vet det blir suppe av det.

Veldig tåpelig spør du meg.

Lenke til kommentar

Jeg har oppgradert flere 4S til 8.1, og det har funket fint. Tar alltid full tilbakestilling når jeg bytter versjon (fra 7.x til 8.x, for eks), og setter opp telefonen på nytt. Merker selvsagt at den er tregere enn 5S og nyere, men funker fint likevel.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Problemet er ikke at iOS ikke funker. Bare at de tingene jeg før brukte veldig kort tid på nå tar lenger tid. Det være seg å åpne safari, skype osv.. Telefonen henger seg også til tider. Altså kun i noen sekunder, eller frem til den forstår at jeg har trykket på knappen for å tvinge frem en lukking.

man oppdaterer da ikke duppeditter fordi man ønsker at de skal bli tregere?

Lenke til kommentar

Jeg har en iPhone 4S som også er ekstremt treg - og overmoden for utskiftning (ny telefon på vei via arbeidsgiver). Dette var forsåvidt også en erfaring på iOS 7, men oppdateringenn gjorde ikke opplevelsen bedre.

 

Til en viss grad ser jeg en sammenheng mellom ledig plass og ytelse, og naturligvis også programmer som kjører i bakgrunnen. Det er dagligdags at telefonen henger seg i en applikasjon, men den kan også henge seg på lockscreen og andre steder og ikke reagere på en 5 sekunders tid. Åpne apps tar forholdsvis lang tid, og stort sett er cachen liten, slik at alt lastes på nytt om man går frem og tilbake. Telefonen kan brukes og gjør det den skal - men bruken er relativt frustrerende.

 

Jeg vet ikke om jeg har mange råd utover å gå til anskaffelse av ny telefon. Slik Apple legger opp løpet er ikke disse egnet til levetid mye utover 2 år, og denne modellen er vel 3 år gammel nå.

Lenke til kommentar

iPhone 4S ble lansert i oktober 2011, og er 3 år gammel. Svjv er den ikke noe tregere enn andre produsenters toppmodeller fra samme periode, snarere tvert i mot. Man kan ikke forvente at en 3 år gammel telefonmodell skal ha samme ytelse som en ny. For krevende brukere er 4S for treg, men for "vanlig" bruk holder den fint fortsatt.

 

Gjentar min anbefaling om å gjenopprette den fra iTunes og sette den opp på nytt manuelt (ikke fra backup). Her er andres erfaring: http://www.tu.no/it/2014/09/06/slik-gjorde-vi-en-gammel-iphone-4-dobbelt-sa-rask

Endret av zanta
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...