Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

vært utro, fått klamydia


syno92

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De fleste av dere mener sikkert at jeg bør være ærlig å si det til henne. Det er ikke et tema. Det at jeg ikke kommer til å si det er ikke for å skjerme meg for ubehag. For min del kunne jeg gjerne blitt flådd levende for dette. Det er rett og slett for å skjerme henne.

Nå må du velge å håndtere situasjonen du er i riktig. Det blir for dumt å gjøre henne potensielt steril bare fordi du ikke ønsker å risikere at forholdet ryker.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg har vært sammen med min kjæreste nå et par år.

I Sommer slet vi big time, og forholdet holdt på å gå i dass. Hun dro avgårde, og det gikk lang tid før vi både så hverander og snakket sammen.

I et svakt øyeblikk da jeg var på vorsh greide idioten som jeg er å være utro.

Nå har jeg fått klamydia, og trolig smitten min kjæreste.

 

Nå går selvfølgelig forholdet vårt som et hurtigtog, og det er ingen andre jeg er mer glad i en henne. Mer fantastisk jente finnes ikke.

Jeg fikk får et par dager siden vite at jeg har klamydia, og har aldri før vært så dærlig som jeg er nå.

Dere som har tenkt til å skrive hvor idiot jeg er, at jeg burde bli kastrert, karma osv. kan spare dere for bryderiet. Jeg er minst like enig som dere.

Jeg går rundt å hater meg selv for hva jeg har gjort hvert eneste minutt som går. Går rundt å er konstant kvalm av meg selv, er konstant på gråten og har ikke sovet et sekund siden jeg fikk vite dette. Er på ingen måte sund på meg, jeg er en jævlig person som burde blitt skadeskutt av en jævla hagle.

 

Så til spørsmålet: De fleste av dere mener sikkert at jeg bør være ærlig å si det til henne. Det er ikke et tema. Det at jeg ikke kommer til å si det er ikke for å skjerme meg for ubehag. For min del kunne jeg gjerne blitt flådd levende for dette. Det er rett og slett for å skjerme henne.

Hun har vært i gjennom så mye jævelskap gjennom tidene. Nå har vi det så bra (forhold messig), at jeg frykter bokstavelig talt at hun kan ta sitt eget liv dersom jeg sier det. Hun kommer til å miste troen på hele menneskeheten.

 

 

Jeg skal til legen i morgen å få resept på en behandling for meg selv. Men har også fått tak i Azithromycin fra euroClinix.no. Dette er så vidt jeg har forstått den mest venlige behandlingen mot Klamydia og skal taes i teblettform to dager på rad.

Vet dette er utspekulert og jævlig, men er det mulig til å få henne til å ta dette på en eller annen måte. Knuse dem å blande dem i en smoothie eller noe mat. Vil dette fungere?

Jeg kommer til å slå opp med henne, ikke for at jeg ikke liker henne mer. Men rett og slett fordi hun fortjener noe så mye bedre en meg, men vil som sagt skjerme henne for dette. Finnes det en løsning?

 

 

 

Hvor stor idiot går det an å være beviser du jo godt her, selve utroskapet er jo et alvorlig brudd på tillit i seg selv, men når det kanskje får slike konsekvenser som dette i tillegg så kan du jo ikke være så dum at du ikke forteller henne det.

 

For en dame så kan dette få alvorlige konsekvenser med bl.a. sterilitet om det ikke blir behandlet i tide.

Om du er så glad i henne og elsker henne så høyt som du påstår, så må du også respektere hennes fremtid og helse at hun får en mulighet til å kunne bli behandlet mot en evt. smitte.

 

 

Hvordan hadde du selv reagert da, om du hadde blitt smittet av noe, som "partneren" du var sammen med visste om og ikke fortalte deg, slik at du kunne bli behandlet og bli frisk igjen?

 

Så egoistisk og svak person kan du ikke være, bli voksen og ta den eneste rette avgjørelsen. Fortell henne hele sannheten så kan hun få testet seg, og derretter avgjøre i hvilken retning dette forholdet deres utvikler seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det var greit for samvittigheten å være utro frem til du fant ut at du hadde klamydia? Så greit.

 

At noen ser på det som ok å ligge med andre bare fordi den andre parten trenger en liten pause (to uker er da ingenting?) tilsier at det kanskje er like greit at dere går fra hverandre. Uansett må du si det til henne så fort som mulig.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...