Gå til innhold

Problem med å fjerne konto fra Mail-appen


XE800

Anbefalte innlegg

Jeg har endret epost for W8.1-pålogging, men Mail-appen insisterer fremdeles på at den gamle eposten (som ikke lenger er "primary alias") er den jeg bruker for å logge på maskina. Dermed får jeg ikke slettet den fra Mail-appen. Har googlet, men det er visst bare jeg som har slike problemer :) Any ideas?

Endret av XE800
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har tømt alle meldinger fra den gamle kontoen (de er uansett duplikater) hvis det var det du mente. Likefullt er den gamle kontoen merket "Dette er kontoen du logger på med" og lar seg ikke annullere. Kontoen jeg logger på med kan derimot slettes. Det stod et eller annet om at det kunne gå 48 timer før endringen er registrert et eller annet sted, muligens det jeg må vente på da.

Lenke til kommentar

Det virker som om det må være to kontoer der, siden "hovedkontoen" må kobles mot Hotmail hvis den skal klare å hente epost. For et system... i tillegg tror jeg jeg har ødelagt "acute accent" i Windows Mail, ihvertfall godtar den ikke lenger á mens à går helt fint. Funket før, nå not so much. At epost-apper skal være så kronglete, makan. Finnes det et alternativ til Mail, som muligens også takler POP? Jeg har prøvd Windows Live Mail Essentials, men fikk ikke det ønskede oppsettet til å fungere der heller.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

Du får ikke slettet referansene til Hotmail på den kontoen du har opprettet.

 

Opprett en ny konto på maskinen uten noen referanse til hotmail eller outlook.com.

 

 

Endret av Slettet-t8fn5F
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...