Gå til innhold

Watch Dogs SLI`?


Anbefalte innlegg

Driver å går gjennom alle high end spill jeg har etter jeg fikk mitt andre 780 OC

 

Rome 2 funker ok, men kan ikke maxe ut skygger.

Hitman Absolution fikk en brukbar oppgradering i FPS

Crysis 3 kjører bra på 80-100fps med alt på max

Witcher 2 er alt fra 120-200fps

Metro Last Light redux liggger bare på 45 noe som var litt skuffende.

 

Men Watch dogs har ingen forbedring, ligger på ca. 50fps helt likt som før SLI

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Metro -> Pass på bruken av supersampling. Bare fordi man har muligheten til å sette opp instillingene, betyr ikke at man bør. Pass på at du ikke setter på supersampling. Kort sagt så betyr det at du øker oppløsningen langt høyere enn monitoren støtter, rendrer det, for så å nedskalere det igjen.

 

F.eks: Kjører du på med Supersamling 2x, og du kjører i 1080p, så kjører du vel spillet strengt talt i 4K. (hvis du kjører 1440p blir det enda verre, da får du tilsvarende oppløsning som har nesten dobbelt så mange piksler som 4K).

Hvorfor har du det der? Det gir den desidert fineste Anti-Aliasingingen, som ikke senker skarpheten som de fleste andre teknikker, samtidig som det gjelder alle komponenter i bildet, men er også den desidert mest krevende. SSAA 2x krever fort nesten 4 ganger så mye prosesseringskraft pga 4 ganger så mange piksler.

 

Dette er for så vidt det samme som Resolution scaling i BF4, som de færreste setter på. Selv de som sier de kjører maks grafikk/Ultra etc... kjører som regel helt uten dette. SLI hjelper veldig her, selv om det er begrenset hvor vidt det er verdt det. Absolutt ikke verdt å spille ved 45 FPS. ;)

Watch Dogs -> Her er problemspillet selv. MASSE problemer siden lunch, og har holdt meg langt unna. SLI og annet har hatt store problemer, og er flere såkalte "fixes" der ute, mulig også de har addresert problemet i nye drivere. Hjelper ikke på at teksturene er svært store og fyller opp 3GB som du har på kortet som ingenting. Blir ikke noen mindre flaskehals av at du nesten dobler GPU-kapasiteten med SLI.

 

Rome 2 -> Er vel et typisk CPU-tungt spill som krever en kraftig CPU som er godt overklokket. Mulig dette setter en del begrensninger. :)

Endret av Andrull
  • Liker 1
Lenke til kommentar

No problem. Skal litt til for å se det for et utrent øye. :) Og er garantert ikke verdt å senke ytelsen fra 70 FPS til 45. :)

(anti-aliasing er kun kantutgjevning, så vil ikke påvirke detaljnivået, effekter etc... og hjelper på om du legger merke til skjeve linjer som får en "trappeeffekt" eller at bildet mangler litt "rundhet")

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...