Gå til innhold

Termometer/hygrometer som støttes


Anbefalte innlegg

Hei.

Benytter muligheten til å poste i det flunka nye forumet, og da spørre om hva slags termometer/hygrometer-kombo som er å få kjøpt i fysisk butikk (Clasern, Biltema, Teknikkmagasinet, etc) som støttes av RFXcom (og domoticz)..

Hadde trua på at denne fra CO ville fungere, men den dukker ikke opp.

 

Noen andre tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okei! Googlet litt på den, og folk som bruker TellStick klager på dårlig rekkevidde, type 4 meter og slikt. Har slags rekkevidde opplever du?

 

Så også på denne Oregonen, http://www.clasohlson.com/no/Oregon-THGN132N-temperaturgiver-hygrometer/36-4288 - fant til slutt ut at den skal være støttet også.

 

Tester nok din først Pallantir, så kan jeg evt. bytte.

Lenke til kommentar

Hvilket program bruker du? Prøv å få den inn i RFXmanager først. Mine var litt snåle den aller første gangen jeg brukte dem, men har ikke tulelt senere.

 

Oi, jeg kan ha driti meg ut... RFXCom... Jeg har RFXtrx. Er det mulig at Comen ikke støtter protokollen? Lurer på om du kan bruke Hideki/UPM.

Endret av Pallantir
Lenke til kommentar

Sjekket for sikkerhets skyld nå. Det er Hideki/UPM som er riktig protokoll for denne. På hytta, der jeg har et par sånne, er det den, Oregon (vindmåler), AC, ARC og FineOffset/Viking som er krysset av. Er det en sjanse for at du har en eller annen protokoll slått på som hindrer mottak av ESIC-en? Har du prøvd å slå av alle de andre når du setter inn batteriene i den?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...