Gå til innhold

Nytt amd never settle forever manglet


Strato

Anbefalte innlegg

Fikk meg akkurat et nytt r9 290x windforce fra dustinhome. Det er ikke noe voucher for never settle forever i boksen.

 

Er dette normalt? Det er jo denne promoen som gjør det til et såpass godt kjøp så dersom jeg ikke får den vet jeg ikke om jeg vil beholde kortet.

 

Vet dere eventuelt hvilke norske nettbutikker som gir med voucheren?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/never-settle.aspx

 

Ser på sidene til AMD at det er noe begrenset til land, men jeg har likevel mange ganger sett norske butikker ha "GOLD REWARD" logoen ved siden av kortene sine. Spesielt netonnet og cdon har hatt dette mange ganger.

 

Jeg måtte ringe dustin igjen i dag, siden de aldri svarer på mail. Han sa at saken hadde blitt "løst" og at de beklager de glemte å svare meg på mail.

 

Han sier at deres distributør ikke leverte med never settle forever og at jeg derfor måtte kontakte AMD for å få kampanjen. Når jeg sa at jeg allerede hadde sendt amd en sak med kvittering og serienummer trodde han ikke på meg. AMD responderer forresten bare at de ikke har noen vouchers og at jeg er nødt til å kontakte butikken kortet er kjøpt.

 

Jeg spurte om de kunne gi en eller annen kompensasjon som gjør at jeg skal la vær og returnere kortet og heller kjøpe det en plass som tilbyr never settle forever og dermed få mye mer for pengene dere. Da responderte han bare at det var ikke hans feil at distributøren ikke la med noen voucher og at han ikke kunne kompensere på noen som helst måte.

 

Jeg sier ikke bastant at jeg har rett. Men det er veldig villedende når AMD går ut med så sterk markedsføring med tanke på never settle forever og så får du ikke dette med. Og med det i tankene synes jeg at servicen og hjelpsomheten til dustinhome.no er elendig. Relativt høflig type, men ikke løsningsorientert i det hele tatt. Han hadde ingen interesse av å prøve å forstå problemet mitt i det hele tatt, han var kun opptatt av at distributøren ikke la med voucheren og derfor er det ikke hans problem...

 

Kortet var nokså billig, så jeg er fortsatt usikker på om jeg returnerer eller ikke. Men det blir nok mye mye mye mindre kjøp på dustin i framtiden uansett.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Enden på visa ble at jeg nå har hevet kjøpet og bestilt meg ett gtx 980 fra komplett.

 

Det svir litt, ettersom jeg i utgangspunktet liker å støtte AMD. Men alle testene av gtx 980 gjorde at jeg bare ikke kan la være.

 

Det koster meg 1000 spenn ekstra, men etter jeg så hvor heftig dette kortet lar seg overklokke synes jeg faktisk det er verdt det.

 

Veldig greit å kjøpe fra komplett; gratis frakt og 45 dagers åpent kjøpt. Det betyr at dersom kortet faller i pris de neste 45 dagene kan jeg slippe å ha "overbetalt" for kortet :)

Lenke til kommentar

Det er sånt de store selskapene bør lære av, Dustin brente seg nå og tapte fortjenesten og må nå selge produktet som B vare.

 

Hadde de bare greid å opplyse ordentlig at det ikke var med en Never Settle pakke så hadde det trolig ikke vært et problem, det er mange som tar det som en selvfølge at det er med og det trenger ikke å være tilfellet.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...