Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er ute etter ett nytt 2.0 eller 2.1 høyttalersett til pcen i prisklassen kr 2 000,-. Det jeg har tenkt på er i grunn å kjøpe to passive høyttalere med forsterker, men er det egentlig det som gjelder? Leste fort igjennom noen andre tråder her, og der ble det anbefalt enten Argon 7450A eller Argon 6340A kombinert med en Argon sub. Ut i fra det, så jeg for meg dette: Argon 6340A med SUB640. Hvordan spiller de i forhold til Argon 7450A med SUB10, og hvor stor forskjell er det på henholdsvis SUB640, SUB840 og SUB10?

 

Rommet de skal brukes i er 5,315m X 2,645m X 2,370m (Lengde X Bredde X Høyde). Har mulighet til å ha SUB bak skjermen. Hvis dere har noen andre forslag eller spørsmål så er det bare å fyre løs! Setter pris på svar! Tusen takk på forhånd!

 

- Boil

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville ikke gått for Argon, prøvelyttet de største modellene hos hifiklubben, bassen var grøtete og vokalen låt nasal. Vil heller anbefale JBL LSR305 hvis du kan strekke deg til 2500 kr, der får du knallbra lyd med god bass ned til rundt 50hz, nok til det meste av musikk. Subwoofer er sjelden en god ide når det snakk om et lite rom, men kan legges til om ønskelig. Er neppe mange på forumet her som har fått det med seg, men disse monitorene har tatt pchøyttaler-markedet i statene med storm:

 

http://www.cnet.com/news/jbl-lsr305-resetting-sound-expectations-for-desktop-speakers/

http://www.digitaltrends.com/speaker-reviews/jbl-lsr305-review/#!bLQRcG

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2458195,00.asp

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har aktive m-audio studiohøytalere til drøyt 1K.

http://www.prisjakt.no/product.php?p=839000

Spiller meget godt må jeg si. Kjøpte de etter å ha lest bla denne testen:

http://thewirecutter.com/reviews/best-computer-speakers/

 

Har veldig lite å utsette på de, og de knuser creative 2.1 settet jeg hadde før :) Personlig ville jeg gått for m-audio framfor inhouse merket til hifiklubben. har ikke veldig god erfaring med det merket. Føler at det ofte(sikkert ikke alltid) er re-branded kinamikk... (nå stod det vel made in china på boxen jeg pakket m-audio ut av men det er en annen sak).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...