Gå til innhold

Ny billig tlf 1000-1500 kr - Lumia 630 vs. Moto G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har MotoG. Vet ikke om den er jalla, synes byggekvalitet er ok. I mange tester er den høyt anbefalt som en rimelig telefon. Jeg har vært plaget med den, men etter en reset funker den nå bra, men den (og spesielt Android) har irritert meg såpass at jeg har kjøpt meg ny telefon og skal etterhvert selge MotoG'en. Vil du ha Android og vet at du liker oset tror jeg ikke du vil mislike MotoG.

 

Jeg synes at Android generelt er mye mer laggy enn både wp og iOS så sånn sett synes jeg det er mer for penga generelt med billige wp telefoner. App utvalget kan dog være mer begrenset på wp ifht Android.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt 635 et par uker nå, og er strålende fornøyd med den. Synes WP er et undervurdert OS.. Det minner kanskje mer om iOS enn om android.

 

Største plusset med 635 er etter min mening batteritiden (med min bruk holder batteriet fint i 3 døgn), og at den har mye bedre dekning enn min gamle iPhone :).

Lenke til kommentar

Minner mye mer om ios enn Android. Uniform feel over hele OSet, samme type begrensninger på hva man kan laste ned og gjøre, osv.

Og til enkel bruk er de kjappe og greie. Forskjellen er vel apps, uten at det er et stort problem lengre, og at iPhone koster helt latterlig latterlig mye mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...