Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, joda, det er ikke noe som skjer av å løsne på en skrue vil jeg tro.

Jeg har sett en del videoer av urverk som har blitt tatt fra hverandre og satt sammen igjen, og du må noen skruer ned før du kommer til fjærene, tannhjulene sitter relativt greit.

Somregel må du ikke løsne noen skruer for å få den ut heller (med unntak av kronen som somregel må skrues ut)

Det hender vel at man kommer over baklokk som er med skruer dog.

Lenke til kommentar

I slike gamle ur ligger som oftest hele verket løst inni kassen, slik at når du løsner baklokket (som ofte er hengslet) kan du ta ut hele verket, det er bare å vippe det ut.

 

Riktig. Det ligger i en slags skuff på lokket, så det er bare å løfte det ut. Hadde det ikke vært det, så hadde jeg ikke rørt den! At dåpsgaven til farmor på 73 fortsatt virker uten å ha vært hos urmaker en eneste gang er enestående, og hvis jeg da hadde ødelagt den = :cry:

Lenke til kommentar

Men hadde de sorte diamanter for 0 år siden? Trodde det i hovedsak var noe nyere, menneskeskapte greier, med enkelte naturlige unntk som tidligere kke ble ansett for å være spesielt fine. Jeg ville kanskje heller trodd det var opaler, men det er ikke greit å gjøre seg opp noen mening basert på bildet.

Lenke til kommentar

Hei folkens! Jeg har en klokke jeg er ganske glad i. Det er en Breitling replica, altså den er falsk. Nå har d seg slik at reima er ødelagt og jeg har lyst å levere den inn hos en urmaker for å få en ny, kanskje helst hos en som selger Breitling...problemet er bare at jeg er litt usikker om jeg tør. Risikerer jeg bot og fengsel og hva som verre er, for å ha kjøpt en forfalskning, eller gir de seg mer eller mindre faen?

Lenke til kommentar

Herregud, er det virkelig nødvendig å synke så dypt at du kjøper fake? Forkastelig er det.

 

Uansett, en Breitlingforhandler vil nok bare kaste deg ut av butikken hvis du med viten og vilje kommer ditt med en fake. Går du til noen som ikke er merkeforhandere vil de kanskje hjelpe deg, men jeg håper de har såpass med integritet at de ikke hjelper deg de heller.

Lenke til kommentar

En ny Breitlingreim, altså ekte fra Breitlingforhandler på en fake Breitling??

 

Altså en reim til muligens 2000-3000kr, som da koster 4-5 ganger så mye som den fake klokka i seg selv??

 

Hæ??

 

---------

 

Så til spørsmålet.

 

- En urmaker som ikke selger dyre ur, vil muligens se mellom fingrene. Men han vil se at det er en fake selv om han ikke forhandler Breitling.

 

- Breitlingforhandler vil ikke ta i kinastålet med ildhansker engang.

 

- Det hele vil bli en pinlig episode, men du kommer hverken i fengsel eller får bot.

Endret av JLord
Lenke til kommentar

Han vil nok bare ha den fikset.

 

Han vil nok bare ha den fikset.

 

Sitat: "Nå har d seg slik at reima er ødelagt og jeg har lyst å levere den inn hos en urmaker for å få en ny, kanskje helst hos en som selger Breitling"

 

 

Han vil nok bare ha en ny.

 

Han vil nok bare ha en ny.

 

..Men det får han ei

Endret av JLord
Lenke til kommentar

Nja, ikke så nøye om reima er ekte altså, var bare det at nærmeste urmaker tilfeldigvis er breitling forhandler. Jeg kan absolutt ingen ting om klokker å remer så er redd å få problemer med å bytte den selv. Men er det så enkelt som du sier, kan jeg alltids gjøre et forsøk. Men i bunn og grunn er det altså slik at jeg ikke gjør noe ulovlig?

Lenke til kommentar

Du gjorde noe ulovlig ved å ta den inn til landet/kjøp den her, og det er klart han kan anmelde deg om han har lyst. De er uansett liten vits i å stikke innom når remmen koster mange ganger summen du gav for klokken, og han uansett ikke vil finne på å selge noe som helst til deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...