Gå til innhold

Liten + bra batteri i 2000-kronersklassen (helst Android)


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Klarte nettopp å miste min ZTE Nubia 5 og er i den anledning ute etter en ny telefon. Var forsåvidt ganske fornøyd med den telefonen, skjønt den var litt i største laget, og batteriet kunne alltids ha vært bedre. Den telefonen jeg hadde før det var en Sony Xperia Ray, som jeg var helt middels fornøyd med (skjønt ålreit størrelse).

 

Så det er premisset her. Ikke fullstørrelse og et batteri som helst holder et par dager med vanlig bruk. Ang. størrelse, så er det aller viktigst at den er slank.

 

Telefonen er ikke noen underholdningsstasjon for meg, så ting som prosessorkraft, skjermkvalitet, masse lagringsplass, osv. er sekundært.

 

Jeg bruker den til basic telefonbruk, sosiale medier, mail og nyheter. Android er ikke et must, men det er det jeg er vant til og er komfortabel med.

Jeg har ikke lyst til å legge noe særlig mer enn 2000 i dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fra Amobils test av F5:
"Batteriet har en kapasitet på 2 150 mAh. I daglig bruk opplevde vi batteritiden som ganske god, selv om vi vanligvis ladet hver natt. Men vi opplevde sjelden at vi gikk tom for strøm på kveldstid, slik vi ofte gjør med mange nye smartmobiler"

 

Den har et 2150 mAh batteri.

 

Jeg har en Optimus 4x HD (ca 1 år eldre), og har et 2140 mAh batteri, og jeg kan si så mye som at den har elendig batteri, men det skal sies at hvertfall LG G2 har et veldig bra batteri, så de har gjort noe for å endre batteribruken.

Men med min telefon, med samme størrelse på batteriet MÅ jeg lade hver natt, uavhengig av bruk, og med mitt normale bruk (1-2 timer musikk (Både lokalt og streaming), WIFI, data og sync på hele tiden, noe sms/whattsapp/ringing) er denne tom for strøm etter 11-12 timer, hvor standby bruker fint 30+ % av batteriet.

Lenke til kommentar

Har Huawei Ascend P6 som jeg liker. Pleier å ha 30-50% batteri igjen på slutten av dagen. Har aldri gått tom på en dag. Telefonen er veldig tynn, såpass tynn at den ligger litt ubehagelig i hånda. Koster 1650. Skjermen er veldig lyssterk og 4,7" er en god størrelse. Kan lese bok på den ute på en solfylt dag uten problemer.

 

Dama har Nexus 5 og hun er ihvertfall kjempefornøyd med batterileveltiden (gikk fra galaxy s2), den ligger også godt i hånda.

Lenke til kommentar

Er Nubia Mini tilgjengelig i Norge? Evt. er det kosher å bestille telefon fra utlandet? Frakt/toll/kompatibilitet?

Har ikke sett mini nubia hos norske forhandlere. Pris fra Kina ca 1800 + mva + frakt + fortollingsgebyr. Med alt betyr dette en pris mellom 2500,- og 3000,- avhengig av hvilken frakt du velger. Vet flere har sluppet mva og fortollingsgebyr.

 

Ang bruk oi Norge finner du litt om frekvenser her

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1552412&st=0

Lenke til kommentar

Hei og takk for alle svar. I og med at jeg trenger telefon relativt kjapt, så bør det være et kriterie at telefonen er tilgjengelig i butikk i Norge. Mange av forslagene her gjelder telefoner som i stor grad ikke er i lager eller som må bestilles fra utlandet.

Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke hvor mye mAh direkte har å si for batterikapasiteten, tipper det er andre faktorer som er vel så relevante, men ser at Xperia V, som forsåvidt er en god kandidat, har adskillig svakere batteri enn LG Optima F5. I tillegg har Xperia V kraftigere prosessor, som vel drar mer strøm? Eller?

 

Apropos dette, noen erfaringer med HTC One MIni? Ser den ikke får skryt for batteri, men virker ålreit på andre måter. Og virker som den har noen ålreite batteristyringsfunksjoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...