Gå til innhold

Dark Souls II: give me shiny!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel +7 til +9, men ja. En veldig effektiv måte å skaffe Titanite Chunks på. Bare farm spillere til du får 10 kills slik at du kan få Titanite Slab. Tror du må snakke med han dvergen for at han skal gi den rewarden.

 

hmm, er det verdt det da? er ikke spesielt flink i PvP :p

Man er ikke alltid alene. Man får andre dvergene på lag, og det hender at det er flere spillere som gjerne vil drepe han også :)

Endret av Bamsemums313
Lenke til kommentar

Protip til folk som nettopp har startet - ikke meld deg inn i Covenant of Champions om du er litt rusten. Trodde noe var galt med nettdelen av spillet, helt til jeg gadd å sjekke hva Champions-covenanten faktisk gjør (fjerner all mulighet for jolly cooperation og gjør bossene vanskeligere). Tok en stund før jeg skjønte hva som var greien. :p

Nå går plutselig alt mye lettere!

Vendoren for Boss Souls - Straid noe - er på toppen av Sinner's Rise, altså rett oppover fra den bonfiren som kommer like etter Ruin Sentinel-bossen(e). Men du må ned i bunnen av samme område og kverke en litt hissig boss før du får av-forsteinet ham.

Lenke til kommentar

Noen som vet hva som skjer angående det anti jukse-greiene og mods? Vet ikke om jeg tør å prøve å fikse tastatur/mus-lag og andre konsollport-bugs om det får meg utestengt fra spillet. :hrm:

 

Må innrømme at jeg hadde forventet mer av porten denne gangen. Kunne de ikke i det minste ha vist noe annet enn xbox-knapper i menyene? Det er jo til og med verre å prøve å navigere disse menyene enn Skyrim. Alt er tilrettetlagt for konsoll og kontroller. Tror det er et av de verste brukergrensesnittene i historien. Hadde det ikke vært for at eneren var om mulig enda verre hadde jeg blitt rasende. Ser Durante er i gang med å fikse en del grafikkproblemer igjen også. Skjønner ikke hvorfor de ikke bare ansatte han til å hjelpe dem.

Endret av radiohodet
Lenke til kommentar

Nja si det, Durante var faktisk med i betatestingen av spillet, likevel så endret dem ikke på mye.

Spillet er det beste spillet jeg har spilt, men det er mye polishing dem burde ha fiksa sånn som menyene og full støtte for gamepads samt binding av mus og tastatur. Går f.eks ikke an å binde Mouse4,5 osv.

Lenke til kommentar

Ingen som har noen tips på gargoyles bossene?

 

Surret meg inn i det området med en hel haug av plasser jeg kunne bruker de steinene. Er dette bare optional?

Ble jo summona som grey spirit også, så regner med dette er ett pvp området?

 

Har kommet meg til iron keep nå, for en reality check.

Lenke til kommentar

Mitt beste tips mot gargoyles er å bruke det beste våpenet du har 2-handed og prøve å drepe nummer en før to kommer, to før tre osv.. Her funka det på første forsøk, så jeg har nok hatt litt flaks også.. Men har ikke noe annet tips :p

Er PvP for *spoiler*

 

bellkeepers =)

 

*Spoiler slutt*

 

 

Synes ikke iron var alt for ille, med unntak av bossene :p De tok en del forsøk!

Lenke til kommentar

Låste opp han magen som selger boss våpen akkurat. Er de verdt og kjøpe? Har 21 DEX og 20 STR, så har ikke helt bestemt meg for hvilken retning char'n skal gå i. Men liker best og rulle, dog blocker noenganger med skjold også.

Lenke til kommentar

Ingen som har noen tips på gargoyles bossene?

 

Surret meg inn i det området med en hel haug av plasser jeg kunne bruker de steinene. Er dette bare optional?

Ble jo summona som grey spirit også, så regner med dette er ett pvp området?

 

Har kommet meg til iron keep nå, for en reality check.

 

Tips; for hver 20% du dreper på boss helsen så spawner det en ny gargoyle. Perfekt nok så er helsen til hver gargoyle 20% av totalen. Så bare fokuser ned en av dem uten å gjøre dmg på den andre så vil du alltid kun ha 2 oppe av gangen.

 

Angående våpen så er vel det en smaksak og hvilket movesett du liker. Har selv en bastard sword+10 nå som jeg har brukt siden jeg fant det og frem til nå når jeg er i Drangleic Castle eller hva det heter.

Endret av Qtippsen
Lenke til kommentar

I Dark Souls har våpen en hitbox så du må faktisk rulle unna slik at du ikke rører sverdet.

Dette stemmer ikke i Dark Souls og stemmer trolig ikke i Dark Souls 2. Dodges har et visst antall immunity frames. Når det er sagt er jeg enig i at det kun er skillbasert og at man må kunne attackanimasjoner og patterns for å overleve.

Lenke til kommentar

Hvor mye bedre boss våpen er aner ikke jeg, men enkelte av dem har jo ekstra abilitys som å sende ut et lyn eller fange noen i nett, på bekostning av durability. Har ikke prøvd dem selv, men her er en link der du kan lese deg opp om det om du vil.

 

Men er nok noen spoilers der om du ikke har sett/møtt alt av bosser

 

Spoiler:

 

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Boss+Soul+Weapons#.U2kNAldfYbo

Lenke til kommentar

Det sies at spillet er vanskelig men fair - dette er en sannhet med modifikasjoner.
Nytt i Dark Souls 2 er at man kan bli invaded av andre spillere selv når man er hollow.

Det betyr at du raskt kan bli møtt med en som er en del levler høyere enn deg, og svært sansynlig gearet til tennene med PvP i tankene, mens du står der med et PvE build og er mest keen på å prøve å komme deg igjennom spillet.

Jeg mistet nettopp omtrent 4 levler worth med sjeler, fordi jeg døde på bossen, og ble innvadert av en fyr som var geara for PvP og ikke mista liv når jeg slo han uten at han blokka, needless to say, jeg døde, og mistet kjangsen min til å få tilbake det jeg mistet ved bossen.

Endret av Drogin
Lenke til kommentar

Du kan ikke bli ufrivillig invaded (utenom scripted events) av folk som har mye høyere eller lavere soul memory enn deg, og SM er en mye bedre indikasjon på hva karakteren er ibdtand til enn Soul Level. Har enda til gode å bli invadert av tilfeldige folk både som human og hollow, utenom i Belfry-områdene. Det er liksom ikke så mye vits i, når det finnes Red Soapstone, arenaer og covenants som enten summoner -deg- i stedet for å invadere, eller legger igjen "utfordringer". Tror du har vært spektakulært uheldig.

Lenke til kommentar

*minor spoiler*

Jeg må ha vært det... jeg hadde som sagt ikke kjangs i havet, og jeg var hollow i tillegg.

Dette skjedde i Iron Keep(ikke i Bell keepers området)...like ved første bonefire i området, på broa over lavaen.

Endret av Drogin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...