Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Burde jeg få vite...


Anbefalte innlegg

...vite hvilke gutter kjæresten min snakker med?

Jeg ble sammen med kjæresten min for 1 år siden og siden den gang har jeg kuttet all kontakt med de jentene jeg vanligvis snakket med. Grunnen til at jeg gjorde det er at jeg mener at når jeg har en kjæreste så har jeg ingen grunn til å snakke med andre jenter for jeg er opptatt. jeg mener at en gutt og en jente kan ikke være nære venner/bestevenner uten at det skal oppstå gnister. hvis man omgås med en av det motsatte kjønn veldig ofte så er sjansen stor for at en av partene får følelser for den andre, det at jeg mener det er grunnen til at jeg ikke har kontakt med andre jenter. Men min kjæreste har fortsatt daglig kontakt med gutter via snapchat og facebook. jeg forbyr henne ikke fra å snakke med andre gutter, og jeg krever ikke å se hvem hun snakker eller hva hun snakker om.

hvilke rettigheter har jeg som kjæreste krav på å få vite når det kommer til hennes private liv?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvilke rettigheter har jeg som kjæreste krav på å få vite når det kommer til hennes private liv?

ingen er det rette svaret på det.

 

Er også uenig med deg at gutter og jenter ikke kan være gode venner.

Vet ikke hvor gammel du er da men jeg er selv i midten av 20 årene og har flere venninner og det er ikke slike følelser imellom oss. Har en veldig god venninne som jeg har vært venn med i mange år og det er ingen følelser mellom oss, hun har type btw, så er ganske sikker på at hun ikke har følelser for meg nei.

 

Ikke vær sjalu, hun valgte deg og ikke de andre guttene, husk det.

Endret av Mr.Duklain
Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i at det ikke går an å være venner med det motsatte kjønn uten at det "oppstår gnister" som TS så fint beskriver.

 

Jenter samler på gutter. Det kan være flere grunner til dette. Er du ung? En grunn kan være at hun trenger oppmerksomhet fra flere gutter, for å opprettholde selvtilliten på et nivå som er OK for henne. En annen grunn kan være at hun kan ha pute® å falle på, slik at hun har guttene akkurat der hun ønsker å ha dem. Antageligvis snakker hun med gutter for bekreftelsen. Jeg hadde blitt skeptisk om det var hjem-besøk og finne-på-ting opplegg hvis det kun var din kjæreste og en annen gutt.

 

Dette her er som Poor Leno skriver, en tillitsgreie.

 

Hvis du ikke har tillit til kjæresten din og ikke stoler på henne, så kan jeg med sikkerhet si at forholdet er en tikkende bombe. Og når bomba smeller, da er det ikke så lenge før forholdet ditt går i vasken. Hva er bomba? Bomba er at du viser at du er sjalu. Det er major turn-off, og veldig energisugende både for deg og kjæresten din.

Lenke til kommentar

Det riktige er ikke å spørre hva du har rett på, men hva [i[hu[/i] har rett på.

Og svaret på det er at hu har rett på et privatliv. Og det innebærer å kunne snakke med andre gutter uten å føle at hu har noen mistanke hengene over seg fordi du absolutt skal vite hvem det er. Chillax.

 

Hvis du absolutt skal ha et svar på hva du har rett til å vite om hennes privatliv så er det akkurat så mye som hu velger å fortelle deg uten noen form for overtalelse eller press.

 

Forøvrig så synes jeg det å snakke om å ha "rett" til noe som helst blir like teit som når folk snakker om at de skal ha "respekt".

Endret av L4r5
Endret et ord som ikke hang på greip
  • Liker 1
Lenke til kommentar

nå virker det som om jeg blir sett på som en sjalu kjæreste, men jeg stilte enkelt å greit bare et spørsmål på noe jeg var litt usikker på hva folk mente. jeg har tillit til kjæresten min og jeg lar henne gjøre som hun vil. og selvom det at jeg mener at gutter og jenter "ikke bare kan være venner" betyr ikke at jeg er sjalu. men nå har jeg fått det jeg ville ut av denne tråden så tråden kan egentlig stenges ;)

men takk for svar, det vet jeg hva "normale" folk mener om saken. jeg kan også meddele at vi har en sunt og godt forhold med mye sex og kos der vi har full tillit til hverandre. lykke til med siste uka før påsken folkens ;)

Endret av TheLab
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...