Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste tippset er vel bare å gjøre så godt du kan.

 

For meg er de fleste jobber er stressende i starten, og du kommer sannsynligvis til å føle at du ikke greier gjøre tingene tilfredstillende, regner med slike tanker er normalt når du begynner med noe nytt.

Lenke til kommentar

Følg nøye med under opplæringen, og spør masse senere. Selv om du synes du virker masete. Halvveis inn i den siste arbeidsuka kommer du til å kjenne at du takler jobben ganske så godt, men så er sommeren plutselig slutt.

Om et år har du glemt nesten alt, og prosessen starter på nytt!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ikke vær redd for å stille spørsmål! Hver gang jeg har vært nyansatt så spør jeg så mange spørsmål som jeg vil, uansett hvor dum jeg måtte føle meg der og da. Det er bedre å spørre en gang for mye enn å gjøre enn jobb feil. Mindre pinlig er det også.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det eneste du trenger å være nervøs for er om du kommer til å komme deg tidsnok på jobb hver dag. Resten går av seg selv.Det er ingen som forventer en dritt av deg, annet enn at du er der når du skal og at du gjør det du får beskjed om. Husk, de som arbeider der fast er fagfolkene som kan jobben, rutinene og systemet, og de kommer til å vise deg hvordan du skal gjøre ting osv.

 

Det viktigste for deg vil være å komme tidsnok, ikke snike seg unna, være interessert i å gjøre en så god jobb som du bare klarer og sørge for at de husker deg som en stå-på-fyr som ville lære noe. Jeg må si jeg blir rimelig skremt over at du aldri har hatt en jobb når du er 18-19, men det er kanskje ikke så uvanlig nå om dagen? Det som uansett er viktig er å få med seg en god attest, og en som er villig til å være referanse for deg neste gang du skal søke jobb. Når du ikke har noe spesielt med arbeidserfaring å vise til, så er det ekstremt viktig å få gode tilbakemeldinger på den ene jobben du har hatt.

 

Lykke til :o)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...